Co myślicie o karmie bento kronen i best choice
Best Choice to dobra karma.Ma w składzie suszone mięso,i wszystko co pies potrzebuje.Dobra karma za calkiem dobrą cenę.Bento troszkę niżej jest sklasyfikowana.
Mięso suszone ,możee nie jest najważniejsze,ale np 30%suszonego odpowiada 60%mięsa świeżego przed wysuszeniem,tak ,ze jeśli masz w karmie podany skład i jest tam np:30%mięsa świeżego to suszonego wystarczy 15%,żeby ilość była ta sama.W B choice jest na ogół 30% suszonego!Pozdrowienia.
owczarz a proszę powiedz mi jaka karma ma TWOIM zdaniem(żeby nikt się nie przyczepił) bardzo dobry skład???
Interesują mnie karmy do ok. 180zł.
Czytałam inne tematy i z tego co wiem ty karmisz psy karmą Chicken Soup. Nie słyszałam nigdy o tej karmie, ale ma ciekawy skład..4 rodzaje mięska. Może ją wypróbuje. I słyszałam że można zamówić próbki. Ale jak to zrobić????
Proszę odpisz!!!
Interesują mnie karmy do ok. 180zł.
Czytałam inne tematy i z tego co wiem ty karmisz psy karmą Chicken Soup. Nie słyszałam nigdy o tej karmie, ale ma ciekawy skład..4 rodzaje mięska. Może ją wypróbuje. I słyszałam że można zamówić próbki. Ale jak to zrobić????
Proszę odpisz!!!
Chicken Soup staje się coraz bardziej popularna,ma b.dobry skład i ludzie ją chwalą.U Importera ma super cenę naprawdę warto.Trzeba tylko pamiętać,że jest 1 importer na Polskę i może się tak przytrafić,że nie będzie jej akurat na magazynie.Tak miałem z Diamondsem Naturals tylko oni go sprowadzają do Polski.Chciałem zamówić worek i kazali mi poczekać około 10 dni bo były problemy z dostawą-powiedz to psom?Najlepiej to zamawiać trochę wczesniej przed skończeniem worka.Mają za to dużego plusa ,bo odpowiadają na wszystkie meile,i karmy są o.k.[/url]
-
- Informacje
-