Co podawać szczeniakowi
potrzebuję wiedzieć jaka karma jest najlepsza dla rasy west (szczenię 10 tygodniowe) i jeśli można zapytać od kiedy można uczyć psa higieny (nie posiada jeszcze trzeciego szczepienia), jeśli poczekam z wyprowadzaniem do trzeciego szczepienia to czy nie będzie za późno na naukę (koniec lutego)? czy preparaty do nauki higieny są mocno skuteczne? bardzo dziękuję za odpowiedź.
Jest sporo dobrych karm, ja polecam Royala, Eagle Pack, Hill's, Biomill itp. Nie mam natomiast pojęcia czy środki do nauki czystości sa skuteczne- nigdy takowych nie stosowałam
Dzień dobry
Karmy ,które wymieniła moja przedmówczyni są bardzo dobre ja bym dodała tylko eukanubę ,nutro choisen best choise oczwiście wszystkie dla szczeniąt małych ras co do nauki higieny myślę ,że więcej osiągniemy cierpliwością i spokojem .3miesięczny szczeniak nie będie za stary na naukę czystości
Dziękuję
Pozdrwiam
Marzena Machnik
Karmy ,które wymieniła moja przedmówczyni są bardzo dobre ja bym dodała tylko eukanubę ,nutro choisen best choise oczwiście wszystkie dla szczeniąt małych ras co do nauki higieny myślę ,że więcej osiągniemy cierpliwością i spokojem .3miesięczny szczeniak nie będie za stary na naukę czystości
Dziękuję
Pozdrwiam
Marzena Machnik
-
- Informacje
-