Faktycznie ma. Sorry - nie doczytałam i niedokładnie sprawdziłamgoskaaa pisze:...jeszcze puppy large breed ma kukurydze i zapewne wiele innych
Co wybrać ARION PREMIUM CZY BEWI DOG?
szczerze mówiąc to przeanalizowałam wszystkie karmy jakie młoda jadła, dopoki nie zalergizowała się: a było to belcando, royal, biomill, hills, acana... dokładnie w takiej kolejności, i dopiero przy acanie nastąpiły problemy a każda z tych karm ma kukurydzę w składzie... belcando było super, ale postanowiłam przejsc na royala zeby młodemu psu jak najlepiej ;/na royalu jedynie co to mi zmatowiała i kupska były duze, no biomill ideał, ale finansee sie ukruszyły wiec przeszlam na hillsa- niewypał, kupska wielkie, siersc matowa,podobnie jak przy royalu, no i na acanie juz była masakra skórna.
Także ja rozumiem ze moze jest duzo gorsza jakościowo od hillsa nie mowiąc o biomillu, ale czy do belcando?? hmmm ja bym je do jednego worka wrzuciła... ale dla mojej chyba Bel... lepsze...
Także ja rozumiem ze moze jest duzo gorsza jakościowo od hillsa nie mowiąc o biomillu, ale czy do belcando?? hmmm ja bym je do jednego worka wrzuciła... ale dla mojej chyba Bel... lepsze...
-
- Informacje
-