Witajcie,
szukam karmy porównywalnej jakości i składu do TOTW, ale z większymi granulkami, które pies (duży) musiałby gryźć, TOTW niestety połyka. Moglibyście coś polecić?
Pozdrawiam
co zamiast TOTW
To ja, megan, nie miałam dostępu do intermetu przez tydzień i poprosiłam znajomą, żeby się zapytała za mnie na forum. Ruda je normalnie, którąś chrupkę nawet pogryzie, ale trzy czwarte połyka. Chciałabym, żeby trochę gryzła ze względu na kamień nazębny. Jak sie nic nie znajdzie, to zostanę przy TOTW, bo psicy służy i smakuje, tylko te minichrupki .. Miałbyś coś w zanadrzu, Robercie, do wypróbowania?
-
ja mam coś do wypróbowania - szczoteczkę i pastę
Hmm... mnie już nawet nie chodzi tylko o ten kamień, bo od czasu usunięcia go u weta czyszczę Rudej zęby, używamy też spreju enzymatecznego (co się psica przy tej okazji napluje, to jej:), tylko już tak ogólnie wolałabym, żeby gryzła te karmę, a nie łykała. Ale TOTW jej służy, więc tak jak radzicie, nie będę jej zmieniać. Ciastka zakupie też, Ruda sie ucieszy:)
-
- Informacje
-