Megan http://www.krakvet.pl/seidla-flawitol-o ... 19375.html
Dobry produkt aczkolwiek nie wychodzi tanio.
Na rynkach Europejskich pokazało się sporo taniego oleju dla psów oleju łososiowego i tak sobie myślę ,że na 98% pochodzi z Norweskich, i Chińskich hodowli łososia GMO .
Czy nie przesadzę z suplementami?
czy moge podawac jednoczesnie olej rybny z algami (mlody pies)? nie przesadze z witaminami?
a czy tran moge podawac wieksza czesc roku (jesien, zima, wiosna) i robic tylko przerwe latem?
-
uwaga na tran, bo można przesadzić z witaminami które nie wydalają się z moczem. to wyjdzie po latach, taki ciągły nadmiar.
-
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 12:50 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
rozumiem, ze olej z lososia np. brit (taki planuje kupic) to nie to samo co tran i moge ten olej z lososia podawac codziennie? razem z algami (algolith)?
-
olej z łososia, jako że jest OLEJEM, czyli TŁUSZCZEM również zawiera witaminy rozpuszczalne w TŁUSZCZACH ![Wink ;)](./../images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./../images/smilies/icon_wink.gif)
-
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 12:50 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
-
isabelle, dzięki Tobie człowiek zawsze się czegoś nowego nauczy:)
-
...
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2013, 12:51 przez isabelle30, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale mam pytanie, zauważyłam że moja 12letnia suczka (10kg) ma problemy ze wskakiwaniem na łóżko (po za tym nie ma problemów ze sprawnością czy zdrowiem). niestety psina musi wcinać karmę dla psów dorosłych, z tego powodu chcę suplementować jej coś dodatkowo. problem w tym że... nie wiem co dokładnie ![Confused :?](./../images/smilies/icon_confused.gif)
tak więc proszę o radę![Very Happy :D](./../images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Confused :?](./../images/smilies/icon_confused.gif)
tak więc proszę o radę
![Very Happy :D](./../images/smilies/icon_biggrin.gif)
Czy ktoś z Was stosował preparat probiotyczny BioGen -P. Szukam suplementów usprawniających trawienie i niepowodujących gazów. Przy schorzeniach związanych z rozszrzeniem i skrętem żolądka ( to moja obsesja) podaje się probiotyki i enzymy.