psiak został zabrany od ludzi, którzy podawali mu "byle co"
jest zdrowy, ma apetyt i mnóstwo energii. jaką karmę dla niego wybrać? zależy mi by dobrze się rozwijał, lecz dobrze by było bym przy okazji za szybko nie zbankrutowała
Czym karmić 12-tygodniowego amstaffa?
Acana, Chicken Soup, Diamond Naturals- może coś z tego? Ceny dobre i człowiek wie za co płaci. Ja obecnie karmię Chicken Soup'em sukę i szczeniaki i trudno na pewno mówić o jakimś dobroczynnym działaniu, bo za krótko podaję, ale smakuje im bardzo i nic niepokojącego nie zauważyłam
Witaj w gronie ttb maniaków... Sama mam pitbulle - sztuk 2, psy są od lipca na nutra gold breeders bag, również wielu znajomych mających asty i pity karmi tą karmą. I nikt nie narzeka a wrecz przeciwnie!hexe_anna pisze:psiak został zabrany od ludzi, którzy podawali mu "byle co"
jest zdrowy, ma apetyt i mnóstwo energii. jaką karmę dla niego wybrać? zależy mi by dobrze się rozwijał, lecz dobrze by było bym przy okazji za szybko nie zbankrutowała
Też planuje moim dawać NGBB jak skończymy Chicken Soup'a. Od którego miesiąca można nią karmić, jak wy sądzicie?
Jest to karma dla hodowców, i znakomicie nadaje się do skarmiania suk szczennych, karmiacych, reproduktorów i szczeniąt po odsadzeniu i wogole...DamaKier pisze:Też planuje moim dawać NGBB jak skończymy Chicken Soup'a. Od którego miesiąca można nią karmić, jak wy sądzicie?
Także spokojnie
Dziękuję za podpowiedzi. Postawiłam na nutra gold breeders bag i chyba był to dobry wybór. Przynajmniej jak na razie, psiak wydaje się nim zachwycony
kot niechcący też
-
- Informacje
-