Panie Doktorze,mam sznaucerka-4 latka od jakiegoś czasu nie chce jeść puszkowanego pokarmu dla psów,ale chętnie je kielbasy ,parówki , kaszankę nie wspomnę już o kotletaccch schabowych i nie byłoby problemu tylko ,że słyszałam ,że psy nie powinny jeść takich rzeczy czy to prawda?proszę o radę.
Szamanka
czym karmić pupilka?
tak zdecydowanie nie powinny jeść tych rzeczy co wymieniłaś i zdecydowanie piszesz nie w tym dziale co trzeba. Panujmy nad porządkiem na forum. Przenosze wątek do właściwego działu.
sorki za pomyłkę ,jestem tu pierwszy raz dowiedziałam się więc,czym nie powinnam karmić psa ,ale co w takim razie podawać mu do jedzenia jeśli puszki i sucha karma odpada. proszę o radę.
Szamanka
Szamanka
Przejrzyj ten temat http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... y&start=15
Pozdrawiam
Pozdrawiam
boguś-dziękuję za tekst przeczytałam i chętnie skorzystam z tych podpowiedzi pozdrawiam i lecę gotować pyszności dla mojego Szamana
Jesli sie zarejestrujesz lub podasz maila to na pw lub mailem podam ci strone z cala masa kulinarnych przepisow dla psow
Fairah, a czy ja też mogę prosić o taką stronkę? (oczywiście na PW)
Janse, że pomogłaś, tylko jaki przepis najpierw wypróbowac...
-
- Informacje
-