Dawkowanie karmy dla JUNIORA
Czy ktoś mógłby mi podać jak dawkować karmę dla JUNIORÓW? np. BRIT JUNIOR. Jaka jest dzienna dawka tej karmy dla psa o wadze 15kg. Pies to owczarek niemiecki.
Jak to, a nie ma na opakowaniu dawkowania???
Ja się z czymś takim nie spotkałam ale wpisz nazwę karmy do wyszukiwarki i z pewnością znajdziesz dawkowanie w necie - w opisie karmy.
Szukajcie a znajdziecie .
Ja się z czymś takim nie spotkałam ale wpisz nazwę karmy do wyszukiwarki i z pewnością znajdziesz dawkowanie w necie - w opisie karmy.
Jakby to było takie proste to bym nie pytał, prawda? W necie nigdzie nie znalazłem jak tą karme się dawkuje, a co pisze na opakowaniu to nie wiem bo jeszcze tego nie kupiłem i właśnie chciałbym się dowiedzieć! Może ktoś już kupił taką karmę i mógłby napisać mi jak ją się dawkuje.digieve pisze:Jak to, a nie ma na opakowaniu dawkowania???
Najlepiej chodziłoby mi o dawkowanie BRIT JUNIOR LARGE BREED
http://www.brit-petfood.com/products.ph ... mod=0&id=7
wpisujecie w wyszukiwarke brit pet food wchodzicie na stronke pojawi sie roznokolorowa tabelka ktora objasnia w jakim okresie zycia jaka karme powinien dostawac piesek klikacie na tej tabelce na pole rozowe junior large breed i jestescie w domku:) mam nadzieje ze pomoglam pozdrawiam:)
wpisujecie w wyszukiwarke brit pet food wchodzicie na stronke pojawi sie roznokolorowa tabelka ktora objasnia w jakim okresie zycia jaka karme powinien dostawac piesek klikacie na tej tabelce na pole rozowe junior large breed i jestescie w domku:) mam nadzieje ze pomoglam pozdrawiam:)
-
- Informacje
-