Dawkowanie karmy dla JUNIORA

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

03 marca 2007, 14:00

Czy ktoś mógłby mi podać jak dawkować karmę dla JUNIORÓW? np. BRIT JUNIOR. Jaka jest dzienna dawka tej karmy dla psa o wadze 15kg. Pies to owczarek niemiecki.
Awatar użytkownika
digieve
Kontakt:

03 marca 2007, 15:45

Jak to, a nie ma na opakowaniu dawkowania???
Ja się z czymś takim nie spotkałam ale wpisz nazwę karmy do wyszukiwarki i z pewnością znajdziesz dawkowanie w necie - w opisie karmy.
Szukajcie a znajdziecie . :D
Gość

03 marca 2007, 16:43

digieve pisze:Jak to, a nie ma na opakowaniu dawkowania???
Ja się z czymś takim nie spotkałam ale wpisz nazwę karmy do wyszukiwarki i z pewnością znajdziesz dawkowanie w necie - w opisie karmy.
Szukajcie a znajdziecie . :D
Jakby to było takie proste to bym nie pytał, prawda? W necie nigdzie nie znalazłem jak tą karme się dawkuje, a co pisze na opakowaniu to nie wiem bo jeszcze tego nie kupiłem i właśnie chciałbym się dowiedzieć! Może ktoś już kupił taką karmę i mógłby napisać mi jak ją się dawkuje.
Najlepiej chodziłoby mi o dawkowanie BRIT JUNIOR LARGE BREED
ATA

03 marca 2007, 16:55

Potwierdzam to co napisał Gość. Ja też szukałam w necie Brit Junior Large Breed (może źle szukałam :roll: ?) ale nie znalazłam. Wszędzie przy dawkowaniu była krecha. Jedyna nadzieja w kimś kto ma opakowanie w domu.
Dorota 123

03 marca 2007, 17:11

http://www.brit-petfood.com/products.ph ... mod=0&id=7
wpisujecie w wyszukiwarke brit pet food wchodzicie na stronke pojawi sie roznokolorowa tabelka ktora objasnia w jakim okresie zycia jaka karme powinien dostawac piesek klikacie na tej tabelce na pole rozowe junior large breed i jestescie w domku:) mam nadzieje ze pomoglam pozdrawiam:)
ATA

03 marca 2007, 17:22

Faktycznie jest! A nie mówiłam że źle szukałam? :wink: Dzięki Dorotko :D
ODPOWIEDZ
  • Informacje