DELIKAN czy BRIT

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

PIOTR KRK

07 kwietnia 2007, 22:31

Wtam wszystkich jestem tu gościem..
Mam pytanie szukam w miare taniej karmy dla swojego pupila (BOXER),niestety niestać mnie na drogą karme. Od kilku dni zastanawiam sie co wybrac swojemu psiakowi,zrezygnowalem juz z Puriny Dog Chow,na Pro Planie nawet nie mysle,barira finansowa nie do przeskoczenia.Wpadly mi do reki brobki karm Delikan (linia Supra niby Premium) i Brit (wszyscy znją),na pierwszy rzut oka Delikan wypada lepiej nie jestem weterynarzem to moje prywatne zdanie.
Moj piesek jakoś chetniej je Delikana ale nie znalazłem na tym forum wiele o tej karmie,jakie macie zdanie o tej karmie bardzo prosze o pomoc!!

Ps. Pani w sklepie polecała mi linie Delikana Cd ..
Jest tam Salmon Potato (nie wiem czy dobrze pisze ) i porównujac skład tej karmy z Acana nie wiele sie różni (na moje oko),a jakies 60zl taniej na worku 15kg co o tym myslicie ..??

POZDRAWIAM!!
Daśka

20 kwietnia 2007, 14:31

Znam Delikana od kilku lat, więc mogę go polecić. Nasze psiaki - 4 Labradorki są karmione zarówno Suprą jak i CD. Są zdrowe, pełne energii, sierść lśniaca. Nie karmiliśmy Britem, więc trudno mi powiedzieć jaka jest różnica. Na razie też nie myślę o zmianie bo uważam, że to bardzo dobra karma.
Gość

05 maja 2007, 13:24

zdecydowanie Delikan który jest lepszy jakościowo od Brita.
ODPOWIEDZ
  • Informacje