Dolfos ARTHRO HA na stawy ,sprawdzony skład i działanie!
Robert, doradzisz?Basia W pisze:Mam Onkę 6,5 miesięczną ( z linii użytkowej), zero problemów z poruszaniem, skończyła opakowanie Arthrofosu Forte, i mam pytanko, czy kupić kolejną porcję tego samego czy coś innego ? Psica jest na Barfie, dostaje dodatkowo pół dawki witamin Dolfos Junior, siemie lniane zmielone ze skorupkami jajek.
Basia
A co do siemienia, to można kupić w spożywczym, w dziale ze zdrową żywnością, zmielić i dodawać do jedzonka - albo posypać, albo pomieszać z jedzeniem, z białym serkiem, rosołkiem, . Moja je, ale moja wszystko wsuwa, nawet zmiksowane jarzynki i owoce z dodatkiem żołądków
- kamila lakusiowa
Robert A. pisze:Nie nie oznacza to ubytków w stawach,ale może być to przyczyna problematycznego działania nerek,to min jeden z objawów.Oczywiście bez paniki niczego to nie oznacza tak podaje jedno ze żródeł medycyny naturalnej.Powinnaś mieć to na uwadze.
Wykluczone. Uffff......
Ale co to może być?
Nie wiem,powinnaś zasięgnąć rady weterynarza(może badania),a ja mogę to pózniej ewentualnie zweryfikować jeśli będzie co weryfikować,mi jest trudno odpowiedzieć na wszystkie pytania weterynarzem nie jestem,ale nawet gdybym był też bym nie znał odp na wszystkie zadawane pytania.
- kamila lakusiowa
co myślicie o rtg ? Wetka powiedziała żeby podać preparat na stawy. Kupiłam właśnie z dolfosu.
Właśnie testuje Arthrodol (piąty dzień) łącznie z Arthrofos mam nadzieje, że pomoże a raczej chyba pomaga. Zdecydowałam się na bardzo radykalny krok ponieważ od poniedziałku zaprzestalam podawania Carprodylu F i odpukać ale nie ma póki co żadnego bólu kulawizny itp.... Martwi mnie jednak jedna rzecz- po ostatnim skoku, który wykonał pies i zakończyło się to utykaniem na przednią łapę pies zaczął lizać łapy. Dlaczego? Pies jest alergikiem ale alergia jest na pyłki traw więc to nie ta pora... Czy możliwy jest taki skutek podania leku przeciwbólowego u weta? Czy może to być na skutek podawania wit. B? Dodam, ze za pierwszym razem (przed świętami) dostał inny zestaw zastrzyków niż właśnie niedanwo...
cytat: Martwi mnie jednak jedna rzecz- po ostatnim skoku, który wykonał pies i zakończyło się to utykaniem na przednią łapę pies zaczął lizać łapy.
Tak napisałaś dlatego ja tak odpowiedziałem,myslałem,że to jednorazowa sprawa.
Tak napisałaś dlatego ja tak odpowiedziałem,myslałem,że to jednorazowa sprawa.
hmm ale nie utyka przy ucisku jak go dotykam też nie zabiera nie wyrywa.... już sama nie wiem zobacze czy odstawienie wit. B complex coś pomoże bo coraz częściej myślę, ze to reakcja alergiczna jednak Ahhh chociaż tyle dobrego że odstawiłam carprodyl i siemie lniane po łyżeczce dziennie mogę przemycić
w ogóle miałam problem z zakupem siemienia poszłam do apteki a tam mieli len mielony nie wiedziałam czy to dokładnie to samo więc kupiłam siemie w ziarkach i miele w młynku do kawy jutro postaram się zrobic kleik i zobacze czy zje
a siemie lniane takie dosypane do jedzenia ma takie same działanie na żołądek jak ten kleik?
a siemie lniane takie dosypane do jedzenia ma takie same działanie na żołądek jak ten kleik?
-
- Informacje
-