DOLFOS Arthrofos forte czy Artroflex? Który lepszy?

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

NinaS

31 maja 2009, 16:53

Znalazłam w Krak-Vecie na stawy DOLFOS Arthrofos forte - preparat mineralno - witaminowy . Zastanawiam się nad spróbowaniem zamiast artrofleksu (u suni 9,5 lat). Czy warto? Coś wiecie o jego skuteczności? Który jest lepszy? A może porównywalne? Proszę o opinie.
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

31 maja 2009, 18:32

stosujemy w lecznicy i na pewno działa, jak wielkie są to różnice w działaniu to bardzo ciężko określić, ale jest to na pewno wyjcie dla kogoś kto nie może kupić tych droższych leków.
OWCZARZ2

02 czerwca 2009, 22:26

Z mojego jak i nie tylko doświadczenia mogę stwierdzić że Dolfos napewno nie jest zły natomiast Arthroflex ma chyba najlepsze przyswajanie jeśli chodzi o preparaty na stawy z dostępnych na rynku, dlatego ja na Twoim miejscu dopłaciłbym trochę i postawił na ten specyfik.
Awatar użytkownika
Robert A.

11 czerwca 2009, 16:51

Dolfos Arthrofos forte jest przyzwoitą alternatywą Arthroflexu,nie jest lepszy ale można o nim dobrze się wypowiadać :)
Ciekawy skład(nowocześniejszy) ma produkt Scan Vetu-Arthropower,myślę,że docelowo może zastąpić Arthroflex( też Scan vet )
ODPOWIEDZ
  • Informacje