DOLFOS Arthrofos forte czy Artroflex? Który lepszy?
Znalazłam w Krak-Vecie na stawy DOLFOS Arthrofos forte - preparat mineralno - witaminowy . Zastanawiam się nad spróbowaniem zamiast artrofleksu (u suni 9,5 lat). Czy warto? Coś wiecie o jego skuteczności? Który jest lepszy? A może porównywalne? Proszę o opinie.
stosujemy w lecznicy i na pewno działa, jak wielkie są to różnice w działaniu to bardzo ciężko określić, ale jest to na pewno wyjcie dla kogoś kto nie może kupić tych droższych leków.
Z mojego jak i nie tylko doświadczenia mogę stwierdzić że Dolfos napewno nie jest zły natomiast Arthroflex ma chyba najlepsze przyswajanie jeśli chodzi o preparaty na stawy z dostępnych na rynku, dlatego ja na Twoim miejscu dopłaciłbym trochę i postawił na ten specyfik.
Dolfos Arthrofos forte jest przyzwoitą alternatywą Arthroflexu,nie jest lepszy ale można o nim dobrze się wypowiadać
Ciekawy skład(nowocześniejszy) ma produkt Scan Vetu-Arthropower,myślę,że docelowo może zastąpić Arthroflex( też Scan vet )
Ciekawy skład(nowocześniejszy) ma produkt Scan Vetu-Arthropower,myślę,że docelowo może zastąpić Arthroflex( też Scan vet )
-
- Informacje
-