Domowe diety dla psow mlodych

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

25 stycznia 2007, 21:59

~Fairah pisze:Ale robicie problem.. heh zawsze jest jakies wyjscie..a robicie tyle szumu o wlasciwie byle co ale dobra..

Czy nadal tak trudno zrozumieć Ci, że istnieje coś takiego jak prawo autorskie? Jeśli właściciel danego serwisu zabrania kopiowania treści swoich stron internetowych to chyba ma do tego prawo? Nie byłoby problemu gdybyś zaprezentowała tutaj swoje własne przepisy, a nie kopiowała cudzych i zamieszczała je pod swoim loginem bez żadnej wzmianki skąd pochodzą i kto je opracował. Zrobiłaś to nie tylko bez zgody serwisu na którym zostały one zamieszczone, ale także bez zgody osób które je tam zamieściły.

Tak, jest wyjście. Powinnaś ładnie przeprosić tamten serwis za skopiowanie treści z ich stron internetowych bez ich zgody, a następnie spróbować uzyskać zgodę na zamieszczenie tych przepisów tutaj. A wcześniej powinnaś zapytać autorów tychże przepisów czy w ogóle tego sobie życzą...

~Fairah pisze:zjedzcie sobie te przepisy :) najwyzej je krakwet usunie :) Ktos tu chyba zapomnial ze to ma sluzyc 4 noznym.. a nie byc powodem klotni :) robcie sobie z tym co chcecie nie obchodzi mnie to :) Narazie

Dziękujemy, ale nie będziemy jeść przepisów. A pretensje możesz mieć tylko do siebie za to, że nie szanujesz cudzej własności. To co zrobiłaś można by nazwać nawet kradzieżą. I nie ma tutaj żadnego znaczenia tak podkreślane przez Ciebie dobro "4 nożnych". Skoro właściciel serwisu wyraźnie zabrania rozpowszechniania i publikowania treści swoich stron internetowych to ma do tego prawo i trzeba to uszanować.

P.S.
Nie bardzo rozumiem co Cię tak śmieszy, że każdy Twój post upstrzony jest uśmieszkami. Ja tutaj nie widzę powodu do śmiechu - może jeszcze raz przeczytaj ze zrozumieniem zacytowany Regulamin, a zwłaszcza pkt 3 Regulaminu.
~Fairah

25 stycznia 2007, 22:10

nie zabronisz mi sie usmiechac a usmiecham sie bo mi wesolo :) od tak sobie poprostu :) :):):):):):):):):) od tego sa emotikony by z nich korzystac :) uszami mi juz te twoje odpowiedzi wychodza ;) Czlowiek nie po to tutaj przychodzi po 12 h dyzuru by jeszcze sie uzerac z ludzmi wiec jesli moge CIE PROSIC nie pisz juz do mnie nic :) :):):):):):) poprosze o usuniecie postow i daj mi juz swiety spokoj bo szczerze mowiac mialam dzisiaj ciezki dzien i jak mam jeszcze czytac te Twoje uszczypliwosci to zanosi sie na bliski kontakt z muszla klozetowa ;) Bye
Gość

25 stycznia 2007, 22:13

~Fairah pisze:przeciez nikt tu nie ma z tego jakichs bog wie jakich korzysci tylko tak jak na tamtej stronie jest to dla 4 nogow i o to tu chodzi
Chodzi o to, że tamten serwis ma właśnie z tego korzyści. I nie zamierza się nimi dzielić z innymi serwisami.

~Fairah pisze:a adresu strony nie wolno tutaj zamieszczac taki jest regulamin
A regulamin tamtego serwisu zabrania rozpowszechniana i publikowana swojej zawartości! Czy naprawdę tak trudno Ci to zrozumieć?
Gość

25 stycznia 2007, 22:29

Fairah, trochę kultury, nie jesteś sama na forum, a Twoje dwa ostatnie posty nie świadczą o Tobie najlepiej, a wręcz przeciwnie...

To nie są żadne uszczypliwości tylko fakty. Skoro nadal nie potrafisz zrozumieć, że źle postąpiłaś, a nawet naruszyłaś prawo to Twoja sprawa. Niektórzy ludzie potrafią przyznać się do błędu i przeprosić. Widać Ty do nich nie należysz.

Cóż, zanosi się na to, że w rozmowie z Tobą powiedzenie: "Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem" może okazać się całkiem sensowne. Dlatego żegam.
DamaKier
Kontakt:

27 stycznia 2007, 23:30

Fairah, uważam, że teraz to Ty stwarzasz problem, jakiego nie ma. Napisałaś coś, co nie było Twoją własnością i nie napisałaś, kto jest autorem pracy. Ktoś Ci słusznie zwrócił uwagę, że to jest nie fair i że tak się nie robi- więc w czym kłopot? Skoro już podjęłaś się napisania tego wszystkiego, to zrób to tak, żeby nie było zastrzeżeń- solidnie, zgodnie z prawem i do końca. Najpierw zamieściłaś tu przepisy, a jak się okazało, że nie postąpiłaś do końca słusznie i zwrócono Ci uwagę, ażebyś to naprawiła, to Ty się unosisz honorem i od tego odcinasz twierdząc, że Ty już tego poprawiać nie będziesz. Naprawdę nie wiem czym tak strasznie zostałaś urażona, że korona spadła Ci z głowy. Napraw to, co zrobiłaś nie tak i po krzyku. Napisz do tego serwisu, przeproś i poproś o zgodę na umieszczenie- takie trudne?

I nie bądź arogancka oraz niegrzeczna, bo nic Cię nie usprawiedliwia. Nic nam do twoich 12 godzin spędzonych na dyżurze, bo to nie jest żadne wytłumaczenie. Czy to oznacza, że ktoś przyjdzie po 24h pracy i ma prawo wszystkich obrażać, a my mamy być wyrozumiali? Jesli jesteś zmęczona i czujesz, ze możesz być złośliwa, to odpocznij i dopiero wtedy wejdź na forum.
ODPOWIEDZ
  • Informacje