Eagle Pack Puppy Holistic Lamb&Rice with Oeatmeal

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Moli

23 lipca 2007, 13:42

Co sadzicie o tej karmie? :D
Moj psiór zjadł 1 worek i wszystko w porzadku,teraz znowu wracamy do tej karmy.
No chyba ,ze mozecie ,mi polecic jakas lepsza karme :)
OWCZARZ

23 lipca 2007, 21:31

Karma z najwyższej "półki" jakościowej, jeśli mu smakuje zdecydowanie możesz pozostać przy tej karmie.:)
Moli

24 lipca 2007, 08:32

Szczerze mowiac to teraz wacham sie pomiedzy Nutra Gold Adult Lamb&Rice,a Nutro Choice Adult Lamb&Rice,ktora z nich jest lepsza?
Awatar użytkownika
Robert A.

24 lipca 2007, 10:07

Osobiście wybrałbym NUTRO CHOICE,bo mam sentyment do tej karmy.te dwie karmy to jak porównywać BMW I MERCEDESA.Co by nie napisać obie są świetne!
Gość

24 lipca 2007, 16:35

Chcialabym miec pewnosc ,ze to co kupuje mojemu psu jest dla niego dobre.
Zastanawiam sie jeszcze nad Orijenem Adult,lub Chicken Soup.
Musze kupic troche na sprobowanie,bo moj psiak jadl juz karmy z kurczakiem no i niestety nie tolerowal ich :(
Awatar użytkownika
Robert A.

24 lipca 2007, 16:54

Specjalistą od Chicken SOUP jest OWCZARZ,zna dobrze tę karmę,bo sam nią karmi psa.Trzeba jego zapytać.Wiem ,że jest to bardzo dobra karma za dobrą cenę.
Natomiast Orijen za wszelką cenę chce podbić nasz rynek :) Teraz jest moda na ORIJENA,tak jak była 2 lata temu na ACANę.W ORIJEN czytamy ciągle głupawe hasła reklamowe typu:Przełom w żywieniu,karma biologicznie odpowiednia,żywienie w zgodzie z naturą,to tylko puste slogany.Karma nie jest warta swoich pieniędzy.Wybrałbym CHS.
OWCZARZ

26 lipca 2007, 20:04

Tak Robert ma racje jesli chodzi o Orijen to puste slogany, ktorymi probuja skusic naiwnych ludzi.

Jesli chodzi o Chicken Soup, nie wiem co masz na mysli ze Twoj pies nie tolerował karmy z kurczakiem. Jesli biegunki lub uczulenie...to raczej CHS nie wybieraj ponieważ ma w swoim składzie kurczaka, indyk, kaczke i łososia. A nie ma tej karmy w wersji z jagnięciną.

Jesli chodzi o wybor miedzy Nutro Choice L&R a Nutra Gold L&R to raczej kwestia jak bedzie pies tolerował obie karmy lub wrecz smaku, gdyz sa to najwyzszej jakosci karmy porównywalne i trudno coś doradzic.

Nutro zdecydowanie droższa, Nutra z lokei holistyczny skład też ciekawy.

Zadajesz trudne pytania:D

P.S. Napisz jak doświadczenia z karmą i którą wybrałaś...nie stosowałem Nutro ani tej "nowej" holistycznej Nutry Gold więc jestem ciekaw jak będzie pies tolerował.
Twoj wybor!!!:)
Talia
Kontakt:

27 lipca 2007, 08:41

Owczerz a w jakim sklepie ty widziałeś nutrę w cenie ok 190zł? Ja zawsze widze, że w prawie każdym sklepie nutra jest droższa niż nutro.
Awatar użytkownika
boguś

27 lipca 2007, 09:30

już posyłam link na PW
OWCZARZ

27 lipca 2007, 11:45

Talia Nutra Gold chocby w KRAKVECIE
ODPOWIEDZ
  • Informacje