Gayka przeczytaj ten artykuł na spokojnie a dopatrzysz się totalnego sponsoringu w wypowiedzi dr.Canello który jest na garnuszku firmy Forza 10
Powinien dostać nagrodę nobla za użycie kukurydzy w karmach i wmawianiu ,że to jest odpowiedni składnik dla psów ja rozumiem karmy(kukurydza w składzie) które nie powstają jako karmy lecznicze ok,ale tutaj gdzie klient płaci w pierwszej kolejności za karmę leczniczą opartą na kukurydzy to skandal.
Forza10
Trudno się z Tobą nie zgodzić, czuć marketingiem z całą pewnością !Robert A. pisze:Gayka przeczytaj ten artykuł na spokojnie a dopatrzysz się totalnego sponsoringu w wypowiedzi dr.Canello który jest na garnuszku firmy Forza 10
Powinien dostać nagrodę nobla za użycie kukurydzy w karmach i wmawianiu ,że to jest odpowiedni składnik dla psów ja rozumiem karmy(kukurydza w składzie) które nie powstają jako karmy lecznicze ok,ale tutaj gdzie klient płaci w pierwszej kolejności za karmę leczniczą opartą na kukurydzy to skandal.
Ja mam zdrowego psa i spodobała mi się ta jagnięcina po prostu bo wybitnie smakuje psicy, jest lekka przez co pies jest najedzony przy umiarkowanym dawkowaniu. Mój pies to trudny przypadek, bo choć łakomy to wybredny .
Trovet , karma lecznicza też ma kukurydzę w skladzie na pierwszym miejscu w kilku swoich liniach.Gayka pisze:Trudno się z Tobą nie zgodzić, czuć marketingiem z całą pewnością !Robert A. pisze:Gayka przeczytaj ten artykuł na spokojnie a dopatrzysz się totalnego sponsoringu w wypowiedzi dr.Canello który jest na garnuszku firmy Forza 10
Ja mam zdrowego psa i spodobała mi się ta jagnięcina po prostu bo wybitnie smakuje psicy, jest lekka przez co pies jest najedzony przy umiarkowanym dawkowaniu. Mój pies to trudny przypadek, bo choć łakomy to wybredny .
Dorota biorąc pod uwagę karmy lecznicze to Trovet i tak wypada super na tle innych byli pierwszą marką która zrobiła karmy veterynaryjne oparte głównie na mięsie ,ja wiem,że mają w swojej ofercie tez te drugie (w zależności od schorzenia)niemniej w porównaniu z innymi jest ok.
Ja karmię psa już 3 workiem Forzy10 ,najpierw była to Weigh Control Active a potem 2 worki Reset , bo akurat WCA nie było. Pies ładnie wyglada , zszedł z wagi , na początku troszke było problemów ,,kupowych ,, ale u nas to normalne . Psu karma smakuje . Dostaje mniej niż w tabelce a i tak bywa że nie dojada . Ja nie narzekam .
Aha i nie śmierdzi , wczesniej jadł Orijena i pies cuchnął
Aha i nie śmierdzi , wczesniej jadł Orijena i pies cuchnął
-
- Informacje
-