Idąc za pomysłem którejś z moich ulubionych forumowiczek (nie pamiętam, która wyszła z tematem) zakładam nowy watek dotyczący zdjęć naszych ukochanych kociaków
Nie wiem czy nowy watek się przyjmie, ale na dobry początek wklejam fotki moich dziewczyn z dzisiejszego poranka
FURIA:
AFERA:
Fotki naszych Pupili vol.2
- Furia i Afera
Ile wspomnień ! Wreszcie nauczyłam sie odrózniać, która to Furia, a która Afera Znalazłam sposób: Afera ma biała plamę na buzi w kształcie litery A
No to może pokaże małego,słodkiego Rysia
I jeszcze jedno....W głębi stoi coś zielonego Musiałam jakoś ugościć siostrę , która przyszła specjalnie,zeby zrobić kotkom zdjęcia
A teraz Myszka
Małej Rysi nie mogę nigdzie znaleźć
No to może pokaże małego,słodkiego Rysia
I jeszcze jedno....W głębi stoi coś zielonego Musiałam jakoś ugościć siostrę , która przyszła specjalnie,zeby zrobić kotkom zdjęcia
A teraz Myszka
Małej Rysi nie mogę nigdzie znaleźć
- Furia i Afera
Dokładnie tak! Imiona dla dziewczyn mieliśmy wybrane zanim wzięliśmy je do domu i właśnie w ten sposób przypisaliśmy im imiona po białych plamkach na pyszczkachasiarysia pisze:Ile wspomnień ! Wreszcie nauczyłam sie odrózniać, która to Furia, a która Afera Znalazłam sposób: Afera ma biała plamę na buzi w kształcie litery A
Te Twoje kociaki to piękne były od najmłodszych lat, bo jak widać powyżej nasze to były istne małe paskudztwa Wszyscy nam dogryzali, że brzydszych to już los nam zesłać nie mógł!
Czyżby ci zieloni to imiennicy mojego HSB?
Kicie piękne. I jak fajnie, ze można zobaczyć je we wspominkowym klimacie. A tak to by nam to umknęło. Jak fajnie, że Asia założyła ten wątek
Gremlinki są przecudne- dokładnie takie jak lubię, niepowtarzalne i tylko dla ludzi, którzy je szczerze pokochają.
Kicie piękne. I jak fajnie, ze można zobaczyć je we wspominkowym klimacie. A tak to by nam to umknęło. Jak fajnie, że Asia założyła ten wątek
Gremlinki są przecudne- dokładnie takie jak lubię, niepowtarzalne i tylko dla ludzi, którzy je szczerze pokochają.
- Furia i Afera
Obie były marniutkie, chore, niedożywione i w ogóle teraz też są jakieś takie nieduże (tzn niskie) jak porównuje z kotami znajomych. Teraz to pannice są "full wypas"asiarysia pisze:Asiu, ależ one sa piękne! Może tylko Furyjka była jakaś taka marniutka...Ale przecież to były kocie bidy Gdy miały 2 miesiące były juz całkiem wypasione. A teraz.....cud , miód
Jak dobrze, że któraś z Was miała taki pomysł (coś mi świta, że Ty) - ja go tylko wcieliłam w forum - praca zespołowazoltazaba pisze:Jak fajnie, że Asia założyła ten wątek
Nie mieliśmy wyjścia: były takie paskudne, że aż pięknezoltazaba pisze:Gremlinki są przecudne- dokładnie takie jak lubię, niepowtarzalne i tylko dla ludzi, którzy je szczerze pokochają.
-
- Informacje
-