I jeszcze raz Karma PROFILUM
Mam ogromny problem z żywieniem mojej suczki rasy amstaff. Jest ogromnie wybredna, a w dodatku troche grubiutka. Dotychczas była karmiona royal canin maxi adult, ale jadła ją jak za kare, a gdy kupiłam darlinga czy jakis inny syf(dla pieska w stajni) i nasypałam jej kilka granulek to zjadła ze smakiem, ale przecież nie bede karmiała mojgo psa taką karmą. Teraz zamówiłam jej profilum light bo szczerze mówiąć zachęciłą mnie promocja, jeszcze jej nie dostałam spodziewam się jej pod koniec nastepnego tygodania, a tu zaczęłam czytać takie złe opinie na temat tej karmy. Jestem załamana bo co ja zrobie z 24kg karmy:roll:
Nikt naprawdę nic nie wie o tych karmach? chodzi mi o skłąd czy jest dobra czy np jakościowo jak pedigree. Panie Jarku może pan mi coś powie o tych karmach?
- sylwusiek2907
- Kontakt:
Droga Claudino o karmie PROFILUM możesz zobaczyć np. w temacie o karmach których nie polecacie>
- sylwusiek2907
- Kontakt:
Ewentualnie zapytaj się na priv OWCZARZA2, ponieważ to chyba on ją rekomendował. Więc pewnie udzieli Ci jakichś dokładniejszych info.
A poza tym czy nie uważasz, że taka promocja nie jest jakaś lekko naciągana?? No tyle karmy za taką cenę może być lekko podejrzane.
A poza tym czy nie uważasz, że taka promocja nie jest jakaś lekko naciągana?? No tyle karmy za taką cenę może być lekko podejrzane.
-
napewno jest to lepsza karma niz pedeegre...
i nie ma co szufladkowac karm, ze ta dobra a tamta zla. bo kazdy pies jest inny i to co jednemu swietnie sluzy innemu szkodzi. po prostu trzeba sprobowac....i moze od razu nie kupowac tony karmy tylko zaczac od malej porcji....
i nie ma co szufladkowac karm, ze ta dobra a tamta zla. bo kazdy pies jest inny i to co jednemu swietnie sluzy innemu szkodzi. po prostu trzeba sprobowac....i moze od razu nie kupowac tony karmy tylko zaczac od malej porcji....
zKupiłem w promocji 30 kg tej karmy dla mojej 8-miesięcznej suki ON. Pierwszy worek zjadła ze smakiem i nie było żadnych kłopotów. Napisałem bardzo pochlebną opinię bo nie miałem powodów żeby pisać inaczej. Obecnie kończy drugi worek i nigdy więcej profillum. Non stop biegunki a nawet jak nie ma to kupa i tak jest luźna, je na przymus i bez ochoty. Także nie polecam
Coś w tej karmie jest spierdzielone,to kolejny identyczny opis.Po 1 worku ok.ale przy następnym juz problemy z qupą Teoretycznie powinno być odwrotnie.
Najwyrażniej jest jakiś składnik który po dłuższym podawaniu powoduje wyżej wymienione problemy.
Z całą pewnością są psy którym będzie służyła,ale jest zbyt dużo złych opinii ,zeby śmiało polecać tą karmę(nie mówiąc o składzie )
Najwyrażniej jest jakiś składnik który po dłuższym podawaniu powoduje wyżej wymienione problemy.
Z całą pewnością są psy którym będzie służyła,ale jest zbyt dużo złych opinii ,zeby śmiało polecać tą karmę(nie mówiąc o składzie )
Już kombinuje co tu zrobić żęby psa wykarmić 24kilogramami...Jeżeli nie chciała jeść royala to profilum tym bradziej Może bede gotowała jej ryż z mieskiem do tego troche tej karmy żeby jakoś wymęczyć, ale żeby nie było wielkiej krzywdy dla psa. Już sama nie wiem co zrobić, a dalej czekam z niecierpliwością na tą karme. Jak tylko przyjdzie i piesek posmakuje zdam wam relacje