Jaka karma po zakończeniu ROYAL CANIN SENSITIVITY CONRTOL ?Y

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

pj56

27 grudnia 2012, 12:07

Mój pies, który miał problemy trawienne, spożywa karmę Royal Canin Sensitivity control sc 21. Dolegliwości ustąpiły. Jaką karmę można zaoferować psu po zakończeniu tej terapii ? Interesuje mnie karma dobrej jakości lecz być może nieco tańsza.
Awatar użytkownika
Robert A.

27 grudnia 2012, 12:43

Jakie to były dolegliwości trawienne,jaki pies w jakim wieku,czym był zywiony do tej pory,co dostaje karmę czy cos jeszcze?
Napisz coś więcej.
pj56

27 grudnia 2012, 18:05

Robert A. pisze:Jakie to były dolegliwości trawienne,jaki pies w jakim wieku,czym był zywiony do tej pory,co dostaje karmę czy cos jeszcze?
Napisz coś więcej.
Posokowiec bawarski, 6,5 roku Dolegliwości: kaszel i wymioty, rozwolnienia, konsultowane u weterynarza, leczone różnymi iniekcjami lecz bez efektu; karmiony wówczas karmą z Decathlonu; weterynarz po informacji, jaka karmę pies otrzymuje zaordynował Royal Canin j/w i dolegliwości ustąpiły po dwóch tygodniach. Dzisiaj zamówiłem w Krakvecie kolejny worek tej karmy i stąd moje pytanie.
Awatar użytkownika
Robert A.

27 grudnia 2012, 21:55

Na Twoim miejscu spróbowałbym karmę Mera Dog linia Pure łosoś.Jest prosta w składzie delikatna i bardzo dobrze przyswajana przez psie organizmy(cała linia Pure jest ok,ale łosoś jest najdelikatniejszy)
ODPOWIEDZ
  • Informacje