Dlaczego tak sądzisz? Według mnie jest. Chodzi o skład i wartości odżywczeRobert A. pisze:W karmach suchych nie istnieje słowo najlepsza.
Jaka sucha karma dla sznaucera miniaturka ?
Ja radzę mieszac stopniowo obie karmy, aż w końcu piesek przyzwyczai się do nowej karmy. Tak ja zrobiłam i po tygodniu mieszania się udałoAnia Z. pisze:Ludzie to jest forum dla porad do karmienia sznaucerów, a nie jakieś wolne forum do kłótni i pogaduszek! Dobra, wrócę do tematu, ja też mam sznaucerka miniaturke, który ma 3 miesiące i po waszych poradach planuję zmienic karme, bo uzywam jeszcze royal canin mini starter, bo mi została jeszcze jedna torba, chyba zmienie na tą pronature czy jak jej tam, na forach jest dużo dobrych komentarzy o niej, a już mniej dobrych komentarzy ma royal, więc jeszcze się zastanowię...
Nie wiem, jak moja suczka zareaguje na zmiane karmy... Macie porady, jak przystosowac ją do nowej karmy?
Dzięki Kaja, ale jeszcze się zastanowię nad zmianą karmy i poszukam na innych forach
Nikt się nie kłoci,a skoro nie zrozumiałaś mojej aluzji co do karmy to znaczy,ze zaczynasz dopiero przygode z suchymi karmami, bardzo duzo cennych wiadomości masz na Naszym forum w temacie "najlepsza karma" tylko trzeba poczytać.
Też karmiłem swojego pupila tą karmą, ale miał po nie bardzo matową sierść i zrezygnowałem z niej, na rzecz proformance lamb and rice której pies nie lubi zbytnio ale ma lepsze włoski, teraz nadal poszukuję czegoś co z chęcią schrupie i przy okazji będzie się ładnie prezentował.MarekK pisze:tez odradzam Royala, Eukanube i mniej Hilsa, polecam to czym aktualnie karmie = Pronature Holistic , jest to jedyna karma ze składnikami organicznymi
Myśłicie że acana grasslands to zapewni?
Jak kupuje bozite flavour plus . Nam się mega sprawdza .
Swieze mięso renifera i smaczny kurczak ze szwedzkich gospodarstw odpowiadają za wyjątkową intensywność smaku co mojemu psu bardzo pasuje .
Swieze mięso renifera i smaczny kurczak ze szwedzkich gospodarstw odpowiadają za wyjątkową intensywność smaku co mojemu psu bardzo pasuje .
-
- Informacje
-