Często uczę mojego psiaka nowych sztuczek. Ma on bardzo wrażliwą wątrobę i wet zabronił mu podawać jakiś serków i innych ludzkich smaczków, za które mój pies zrobiłby wszystko. Jakie są ciasteczka dla psów dość dobrej marki i takie których można dość dużo podawać?
proszę o odpowiedzi. No i najlepiej takie o dość intensywny zapachu
Jakie nagrody?
Moja Ruda nie chciała jeść Mera dog dla szczeniąt. Moźe za twarde były? U nas sprawdziły się ciastka Eukanuby dla szczeniąt, chociaż na opakowaniu jest napisane, że 4 dziennie (jakoś tak), ale ja każde dzielę na trzy. Ruda uwielbia, choć parówka jest zawsze lepsza. Ja kupowałam taką cielęcą dla dzieci. Jako smakołyku używam też suchej karmy, ale nie wiem, czy twój pies na to pójdzie. Aha, i jeszcze kiedyś używałam na szkoleniu zwykłych herbatników petit beurre (nie wiem, czy dobrze napisałam). Rudej bardzo smakowały, tylko strasznie się kruszą.
Pozdrawiam
Goska
Pozdrawiam
Goska
Ja tam daje jako nagrody produkty Pedigree (wiem, wiem, że syf ), ale daje je sporadycznie, poza tym przecież się nie otruje. Pozdrawiam !
A jakie duże są ciasteczka te Eukanuby i Mera dog? Średnica tak ok?
Na suchą karmę to na pewno nie pójdzie. No paróweczki boję się podać bo może mieć jakieś przyprawy. ziękuje za odpowiedzi i czekam na więcej
Na suchą karmę to na pewno nie pójdzie. No paróweczki boję się podać bo może mieć jakieś przyprawy. ziękuje za odpowiedzi i czekam na więcej
Mera Dog były takie malutkie. Eukanuba ma tak ze 4 cm, ale ja je dzielę. Nie wiem, w jakim wieku jest Twój psiak. Dla dorosłych psów z Eukanuby są chyba dwa rozmiary, dla małych psów i dla średnich. I Bio Mill też coś ma dla dorosłych psów (są w Krakvecie).
A może coś upiec samemu? Ja się zbieram już od dawna, ale jeszcze mi sie nie udało zebrać do końca:) W Moim Psie pojawiają sie ostatnio przepisy ciastek dla psów.
G.
A może coś upiec samemu? Ja się zbieram już od dawna, ale jeszcze mi sie nie udało zebrać do końca:) W Moim Psie pojawiają sie ostatnio przepisy ciastek dla psów.
G.
A ja kupuje takie kwadraciki kurczakowe z jakiejs zwykłej firmy co na naklejce na worku albo pudełku jest seter ... super sie sprawdzają bo fajnie pachną i pies szaleje za nimi...
ALbo tez parówke cielęcą... na cząstki... ale najlepiej to od małego nakręcac psa na zabawke...
ALbo tez parówke cielęcą... na cząstki... ale najlepiej to od małego nakręcac psa na zabawke...
-
- Informacje
-