Czy ktoś karmi swojego psa K9 Growth Large Breed? Jakiesa Wasze opinie o tej karmie?
Pozdrawiam.
K-9 Growth Large Breed
witam. widze ze mamy ten sam problem. ja rowniez nie moge sie doprosic o odpowoedz na temat k9. pieska bede miala dopiero za tydzien, ale pani od ktorej wezme moja Tequile mowila ze to karma ktora mozna spokojnie pieska karmic. mam nadzieje ze ktos sie profesjonalnie o nij wypowie. pozdrawiam.
Profesjonalnie to znaczy obiektywnie. A obiektywnie już było. Jest to karma średniej jakości porównywalna do Acany - wypowiedź Pani Marzeny.
A teraz subiektywnie. Mojemu pieskowi smakowała, ale to nieznaczy że twojemu będzie. Kup mały worek i sprawdź.
Jeżeli chcesz jednak pieska karmić karmą z wyższej półki to polecam Nutro choice lub Biomill. Do tej pory nie spotkałem pieska któremu by nie smakowały.
A teraz subiektywnie. Mojemu pieskowi smakowała, ale to nieznaczy że twojemu będzie. Kup mały worek i sprawdź.
Jeżeli chcesz jednak pieska karmić karmą z wyższej półki to polecam Nutro choice lub Biomill. Do tej pory nie spotkałem pieska któremu by nie smakowały.
-
- Informacje
-