zastanawiam się nad karmą BRIT nie jest droga, a skład dobry (30% mięsa) czy ktoś karmi psa tą karmą ? co o niej sądzicie? chcę psa karmic tylko suchą karmą, czy będzie odpowiednia?
Pozdrawiam,Iwona
Karma BRIT
zadałas pytanie w "kotach"
Karma BRIT do karm najwyzszej jakosci nie nalezy. Chociaz wlasnie zamowilam kilo tej karmy, ale u mnie suche jest stosowane jako emergency, kiedy wyjezdzam, albo zapomne ugotowac, albo jako przegryzka
Wydaje mi sie, ze lepszej jakosci jest np acana (choc po activie moj pies mial lupiez - ale moze to zbieg okolicznosci, po zwyklym adulcie na pewno u nas nic sie zlego nie dzialo), bento kronen - mojemu psu bardzo smakuje.
Karma BRIT do karm najwyzszej jakosci nie nalezy. Chociaz wlasnie zamowilam kilo tej karmy, ale u mnie suche jest stosowane jako emergency, kiedy wyjezdzam, albo zapomne ugotowac, albo jako przegryzka
Wydaje mi sie, ze lepszej jakosci jest np acana (choc po activie moj pies mial lupiez - ale moze to zbieg okolicznosci, po zwyklym adulcie na pewno u nas nic sie zlego nie dzialo), bento kronen - mojemu psu bardzo smakuje.
Trochę zły dział
Brit jest średni, tak jak mówiła koleżanka lepsza Acana ale jak cię na nią nie stać to na Bricie tez pies przeżyje.
A nawet o dwa niebaSabaera pisze: I o niiebo lepszy jest od marketowek
-
- Informacje
-