czy ktoś karmił już tą karmą http://chudleys.pl/category/index/1/karmy-dla-psow
zaintrygowało mnie zwłąszcza to
"Status A Royal Warrant of Appointment to gwarancja najwyższej jakości produktów udzielona marce Chudleys w 2006 roku przez Jej Wysokość Królową Elżbietę II. Obowiązkiem firmy sygnowanej przez Królową jest zachowanie najwyższych standardów produkcji i usług. Powierzenie żywienia królewskich zwierząt to obdarzenie marki Chudleys zaufaniem przez Dwór Królewski i najwyższy zaszczyt dla brytyjskiego producenta. "
niestety mam nadzieje ze poza tym wabikiem karma jest warta uwagi, niestety nie mogę znaleść nigdzie ich składów
karma chudleys
hahaha to faktycznie bezglutenoweAlto pisze:próbki też zamówiłam z tej serii bezglutenowej i bez soi i dla ras olbrzymich
przed chwila odnalazłam składy na Animalii niestety nie powalają, we wszystkich próbkach które zamówiłam na pierwszym miejscu są zboża
-
Alto, sa zboza i zboza. kukurydza, ryz niektore kasze nie maja glutenu. pszenica sie da odglutenic takze. mam dziecko na diecie bezglutenowej
-
- Informacje
-