karma dla amstaffa
witam od 3 tyg jestem posiadaczem 9 tyg psiaka rasy amstaff mam prozbe potrzebuje fachowej rady w doborze odpowiedniego suchego pokarmu prubowalem ariona i brita ale nie chce tego jesc moze ktos z panstwa mi jakis produkt poleci tak max do 150 zl za 15 kilo
szukaj karmy dość delikatnej, zeby nie miała zbyt wielu dodatków smakowych bo amstafy mają bardzo delikatne żołądki do tego skłonności do alergii. Ja bym ci mogła polecić np Chicken Soup- Puppy Large Breed, Bento Kronen Medium lub Maxi Growth, ale uwazam ze w malucha trzeba na początku najwięcej inwestowac bo to zaowocuje w przyszłosci, wiec ja bym karmila Biomillem, lub Hillsem, ewentualnie Royalem. ALe mozesz popróbowac...
Znajoma ktora hoduje AMstafy karmi je Nutrą Nuggets, miała juz 4 mioty i wszystkie są odkarmione na tej karmie...
Znajoma ktora hoduje AMstafy karmi je Nutrą Nuggets, miała juz 4 mioty i wszystkie są odkarmione na tej karmie...
nie wiem nic o cibau, belcando karmiłam moją pitbulkę jak do mnie przyszła, dość dobrze ją przyswajała, ale dosc szybko przeszłam na royala, choc uwazam ze na belcando wygladała lepiej i lepiej przyswajała, natomiast wydaje mi sie ze ani ta ani ta karma dla 9 tyg amstafa. Ja bym zainwestowała na twoim miejscu w cos lepszego, warto!!! jak pies skonczy rok- 1,5 to mozesz go wtedy karmic belcando...Anonymous pisze:a moze cibau slyszalem ze jest niezly albo belcando
rozmawialem dzis z wetem poradzil mi ascane puppy dla ras duzych co powiecie panstwo o tej karmie
Z tych tańszych to Nutra nugets-bardzo dobra, z najtańszych to bosch ale niekażdy pies je toleruje tylko bosch z lini premium żadne tam may frendy ewentualnie bosch z lini hodowlanej bosch papy-junior -jak ją ztoleruje(moje psy żle ja tolerowały lecz niektórzy sa zadowoleni- tania jest- 130zł za 20 kg( u dystrybutora) i z tych najtańszych najlepsza.Po za tym jest duzo karm są one w krakvecie.
-
- Informacje
-