Karma dla starszego (7lat) psa
Jest to mały 7kg kundelek. Strasznie wybredna i z lekką nadwagą jakie karmy można tu polecić??
Ponawiam prośbę. Cena nie gra roli. Proszę coś dla bardzo wybrednych psów
Zależy, jaki pokarm jej posmakuje. Niektóre firmy mają w swojej ofercie karmę dla wybredziaków, ale nie każdy wybredziak ja lubi. Kupuj małe opakowania i sprawdzaj, co jej smakuje, no bo trudno nam przewidzieć na co może miec ochote twój psiak. Jeśli chodzi o karmy dobre składem, to polecam Biomilla, Royala, Eagle Packa, Nutrę Gold, ANF, Hills'a. Reszta należy do ciebie
Pozdro (mam nadzieję, ze mnie jeszcze pamiętasz )
Pozdro (mam nadzieję, ze mnie jeszcze pamiętasz )
O tak pamiętam, ale chciałam coś wybrać z tego sklepu, a jest duży koszt przesyłki za karmę np. 500g
Radziłabym wybierać z karm, które wymieniałam- moim zdaniem są najlepsze. Mój pies uwielbia Eagle Packa i Nutrę Gold, smakuje mu Royal- innych nie próbowałam.
Mozesz tez wyslac maile do dystrybutorow roznych karm z prosba o probki.Acana jest tez dobra karma.
Tak właaśnie zrobiołam ale narazie odpisał tylko RC i EP
Prawda, niektórzy nie odpisuja na maile. Cięzko jest dostac próbki z niektórych karm, bo wiele firm ich nie produkuje
-
- Informacje
-