karma dla szczeniaka 2 mies
Wesołych... a i tylko chciałam ci pokazać że w temacie gdzie rzekomo rozchodziło się o dodawanie wit. do Acany mowa była o suplementach na siersć nie o zwykłych witaminach... Owczarz. ja cenię twoją wiedzę, ale zauwazyłam że często nie doczytujesz - tak jak że któras Acana ma 40 000 jednostek witamin (ale nie spojrzysz już jakie to jednostki) tak ze dr Jarek zaleca dawki wit do Acany - ale nie spojrzysz jakie to witaminy
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... c&start=15
Również życzę w Nowym Roku dużo pomyślności, i dokładności
Pozdrawiam
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... c&start=15
Również życzę w Nowym Roku dużo pomyślności, i dokładności
Pozdrawiam
Nie chodziło o ten wątek- chodziło o witaminy tak jak pisałem. Ale nie ważne nie będę się takimi pierdołami zajmował. Mam ważniejsze sprawy- zona w ciąży, już niedługo mi się córa urodzi:)
I tylko taka mała sugestia- czasem może ktoś inny mieć racje goskaa nie tylko Ty( moj omnibusie Krakvet-u):) nie probuj na siłę udowadniać- że to Twoje musi być zawsze na wierzchu- to z kolei taka moja rada na Nowy Rok- skoro Ty już dałaś mi poradę:)
I tylko taka mała sugestia- czasem może ktoś inny mieć racje goskaa nie tylko Ty( moj omnibusie Krakvet-u):) nie probuj na siłę udowadniać- że to Twoje musi być zawsze na wierzchu- to z kolei taka moja rada na Nowy Rok- skoro Ty już dałaś mi poradę:)
no kochani, teraz to sie juz pogubilam. Wiec jednym slowek karma ta jest do kitu. Czym wiec karmic szczeniaka? (w rozsadnej cenie). Mylalam o Acanie puppy small breed??
I znowu nie doczytałeś, a w dodatku zmieniłeś temat... Ja doczytałam że autor wątku pyta o małego psa i kilka postów wcześniej przyznałam ci rację.
Ty zmieniasz zdanie tak aby się przypadkiem nie okazało że coś chlapnąłeś... najpierw że dr Jarek o Acanie i wit, teraz że jednak nie ... eh Owczarz jeżeli juz coś komuś zarzucasz to sprawdz dokładnie, nie rzucaj słów na wiatr,
Nie uważam się za żadnego omnibusa, i kiedy się mylę, albo doczytam, poznam inne aspekty potrafię przyznać innym rację... ty potrafisz się co najwyżej wycofać, z tłumaczeniem - nie mam czasu na pierdoły Myślałam ze rozmawiam tu z dorosłym facetem...
Ode mnie tyle...
Ide pies serniki,makowce, i pasztety
Ty zmieniasz zdanie tak aby się przypadkiem nie okazało że coś chlapnąłeś... najpierw że dr Jarek o Acanie i wit, teraz że jednak nie ... eh Owczarz jeżeli juz coś komuś zarzucasz to sprawdz dokładnie, nie rzucaj słów na wiatr,
Nie uważam się za żadnego omnibusa, i kiedy się mylę, albo doczytam, poznam inne aspekty potrafię przyznać innym rację... ty potrafisz się co najwyżej wycofać, z tłumaczeniem - nie mam czasu na pierdoły Myślałam ze rozmawiam tu z dorosłym facetem...
Ode mnie tyle...
Ide pies serniki,makowce, i pasztety
Zedycdowanie lepszy wybór, nie ma się wogole nad czym zastanaiwać...Anonymous pisze:no kochani, teraz to sie juz pogubilam. Wiec jednym slowek karma ta jest do kitu. Czym wiec karmic szczeniaka? (w rozsadnej cenie). Mylalam o Acanie puppy small breed??
Nie zwracaj uwagi na nasze potyczki słowne... lubimy sobie czasem tak pogderać
Tu nie chodzi o to co lepsze a co gorsze, bo karmy na tym poziomie cenowym, jakościowo są zbliżone, także zostaje tylko kwesita która posłuży najlepiej Twojemu maluchowi.Anonymous pisze:ok, wlasnie chce zamawiac. Czy moze jest jeszcze lepsza w mniej wiecej tej cenie??
Myślę że nową Acanę możesz kupić ze spokojnym sercem, składm ma naprawdę fajny, nie jest napakowana zbożami, ma dobrą zawartość mięska, i maluch powinien się na niej ładnie rozwijać. Ja bardzo cenię sobie karmy o obniżonej zawartości zbóż, gdyż uważam że pies to nie świnia, żeby żarł pszenice i kukurydzę, lub takie które tych zbóż nie mają: wśród takich karm masz m.in. Acanę, Taste of the Wild, Orijen, Fish4 Dogs, Wolfsblut, Solid Gold, Timberwolf.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2008, 17:19 przez goskaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
a z której strony karma Wildlife nie ma zbóż, bo z tego co wiem ma pełno pszenicy i jęczmienia i jest miernej jakosci?!
mięso i proteiny zwierzęce, płatki warzywne (kukurydza, marchew, por), błonnik z warzyw korzennych, pszenica, jęczmień, tłuszcz z kurczaka, minerały, witaminy. Przeciwutleniacze: galusan propylu, butylohydroksyanizol (BHA) i kwas cytrynowy.
mięso i proteiny zwierzęce, płatki warzywne (kukurydza, marchew, por), błonnik z warzyw korzennych, pszenica, jęczmień, tłuszcz z kurczaka, minerały, witaminy. Przeciwutleniacze: galusan propylu, butylohydroksyanizol (BHA) i kwas cytrynowy.
Fakt, zagalopowałam się w tej wyliczance. Generalnie miałam w głowie karmę Wellness jednak z tego co wiem to w Polsce nie jest dostępna, coś mi się pomieszałoOWCZARZ2 pisze:a z której strony karma Wildlife nie ma zbóż, bo z tego co wiem ma pełno pszenicy i jęczmienia i jest miernej jakosci?!
-
- Informacje
-