Karma Doctor Dog Małe Rasy

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

skrzeli

30 maja 2014, 14:09

Jak dla mnie przesadzacie. A wnoszę to głównie po tym, że z mojej wypowiedzi wyciągnęłyście to co chciałyście - zupełnie jak na dogo :P
Jak już napisałam - różni ludzie są po obu stronach, jak również różnych ludzi spotykamy w życiu. Nie da rady odpowiadać za wszystko i wszystkich.
Nie bardzo kumam co macie na celu pisząc to wszystko - bo że świat i ludzie idealni nie są to ja wiem, ale skoro pewne rzeczy się wydarzyły to kto ma za nie wziąć odpowiedzialność?
Oczywiście, że zdarzają się nawiedzeni wolontariusze i to w ilości nie małej, ale i znajdują się tacy co łeb na karku mają.
Sory - ale nie wiem za nic o co Wam chodzi. Co chcecie zmienić Waszymi wpisami?

Jak ktoś rezygnuje z adopcji, bo się naczyta głupot i leci do pseudo to bardzo dobrze o nim świadczy :)
skrzeli

30 maja 2014, 14:11

No to jak już mówiłam - wszystko zależy od poziomu osób i działa to zawsze w 2 strony , choć na nękanie potencjalnych adoptujących też się nie godzę. Kontrola jak najbardziej, ale w granicach rozsądku .
Snedronningen

30 maja 2014, 14:29

Tylko to jest to, co Iza pisała, te złe rzutują na całość i zniechęcają.
ODPOWIEDZ
  • Informacje