witam - mam pytanie co sadzicie o karmie satisfation ?? czy ktos karmila w/w karma ?? panei doktorze czy jest to karma rowna royalowi czu eukanubie ?? / slyszalam ze eukanuba ostatnio bardzo znizyla swoje loty czy to prawda ?? /
pozdrawiam
iwona kantorowicz
karma satisfaction?
Eukanuba ogólnie nigdy nie była powalająco dobra karmą. Wiele piesków jedząc ją rosło zbyt szybko nie przybierając na wadze. O karmie Satisfaction nic nie wiem
Dostałem właśnie Eukanube od przyjaciół ze stanów i.... wygląda całkiem inaczej niż ta sprzedawana u nas(inny zapach bardziej wilgotnai ciemniejsze granulki)porównując oczywiście 'ten sam gatunek" czyli może inne komponenty,w różnych zakładach
Dużo karm za granicą bardzo różni się od naszych, tych, których używamy w Polsce. Ja jednak Eukanubę uważam za drogoooogie nic, bo jakoś żadna z niej rewelacja
Dobry wieczór
Karma stisfaction jest na rynku polskim od niedawna w związku z tym ciężko powiedzieć o doświadczeniach z karmą jednak dystrybutor podaję ,że karma ta należy do klasy super premium osoby ,które podają swoim psiakom tą karmę bardzo sobie ją chwalą,a szczeniaki bardzo dobrze się rozwijają i rosną co sama widziałam w związku z czym postawiłabym tą karmę na równi z royalem ,hillsem i eukanubą.
Dziękuję
Pozdrawiam
Marzena Machnik
Karma stisfaction jest na rynku polskim od niedawna w związku z tym ciężko powiedzieć o doświadczeniach z karmą jednak dystrybutor podaję ,że karma ta należy do klasy super premium osoby ,które podają swoim psiakom tą karmę bardzo sobie ją chwalą,a szczeniaki bardzo dobrze się rozwijają i rosną co sama widziałam w związku z czym postawiłabym tą karmę na równi z royalem ,hillsem i eukanubą.
Dziękuję
Pozdrawiam
Marzena Machnik
Super premium oznacza- zdrowy, pożywny, smaczny, zbilansowany, pełnowartościowy- czyli właściwie tyle co nic, bo takie napisy można spotkać na "Reksiu" lub karmach produkowanych przez supermarkety.Nie istnieje pojęcie super premium i premium jako rodzaj klasy i wyznacznik jakosci karmy
-
- Informacje
-