słuchajcie moi drodzy Owczarz pisze BARDZO zrozumiale. Tylko popełniacie jeden błąd jego cała wypowiedź ma sens nie wycięte zdanIa. Zapewniam Was on wie o czym mówi i na prawdę mówi dobrze. Wiem , że nie wszyscy mnie lubią i nie wszyscy lubią Owczarza, ale nie chwytajcie ludzi za słowa czytajcie CAŁE wypowiedzi a nie pojedyncze zdania. pisząc , poprzedni post, że Owczarz ma rację dotyczyło to jego zdania : Nie ma się co zagłębiać w dyskusje o wyzszosci jednego czy drugiego sposobu karmienia, bo o tym już było..... jest bardzo dużo zwolenników karmienia suchą jak i dużo jest karmienia gotowaną i pewnie i jedni i drudzy po części jakieś tam mają swoje racje
I w pełni to potwierdzam. Ja popieram karmienie dobrą karmą , bo w pogoni dnia nie mamy czasu skupiać się na jakości jedzenia dla pupila, ale jak ktoś przychodzi do mnie i mówi mi: ja mam dużo czasu i mogę mu gotować " to ja mówię tej osobie , że niech to robi ( oczywiście z głową i zgodnie z zasadami). Dla niektórych to zajęcie warte poświęcenia kilku godzin tj ludzi samotnych, chorych- niepracujących, itp itd. I zwierze wtedy korzysta z DOBREJ opieki i odpłaca się zbawiennym wpływem na psychikę tego człowieka. Ale to inna para kaloszy. Dlatego jak ktoś pisze , że suche to naj to pisze bzdury, jak pisze gotowane to naj to też pisze bzdury. To zależy od tego co to jest, co to za zwierze, od jego uwarunkowań osobniczych od rasy itd. Dlatego przeczytałem posty Owczarza i na prawdę ten facet wie o czym mówi ( mimo tego, że nieraz musieliśmy sobie powiedzieć czasem kilka cierpkich słów prywatnie - ale to nasza prywatna sprawa). Dziękuję Ci Owczarz za zmianę podejścia do takich dyskusji umiesz zachować dystans , a to się liczy. DZIĘKUJĘ.
Ja również dziekuję Panie Jarku za Pańskie słowa. Fakty są faktami że zawsze się znajdzie ktoś na forum kto próbuje wprowadzić nerwową atmosferę,skłocić ludzi, atakować....no ale coż jak mowią osoba która nie wyróżnia się z szarzyzny nie ma ani zwolenników ani przeciwników
Staram się nie reagować na zaczepki, chociaż czasem człowieka poniesie, ale obiecałem sobie, że koniec i kropka...bo nie warto reagować na takie słowne ataki....jestem tu po to aby w miarę możliwości doradzic komuś...jak również wiele się uczę od Pana dr i innych osób które mają dużą wiedzę.
I tak powinno być, wówczas to forum spełnia swoje zadanie
Staram się nie reagować na zaczepki, chociaż czasem człowieka poniesie, ale obiecałem sobie, że koniec i kropka...bo nie warto reagować na takie słowne ataki....jestem tu po to aby w miarę możliwości doradzic komuś...jak również wiele się uczę od Pana dr i innych osób które mają dużą wiedzę.
I tak powinno być, wówczas to forum spełnia swoje zadanie
-
Bzyk! o rany! piszesz o naturalnym żywieniu,a karmisz psa filetami z kurczaka?! od kiedy to filety biegają na wolności?Pies to nie dziecko, już lepsza jest ta porcja rosołowa o której piszesz z lekką pogarda.słyszałeś o czymś takim jak BARF?
oj Pani aniu już to wałkowaliśmy.
-
- Informacje
-