KARMY NIE WARTE SWOJEJ CENY (KTORYCH NIE POLECACIE)
Powiedz mi na co zmienisz tego royala bo bardzio jestem ciekaw?Bo chyba nie na pedigree dw drodze wyjatku? Pozdrawiam!Claudina pisze:Ja nie polecam royala, ponieważ pies woli głodowac niz ją zjeść. Dzisiaj już byłam zmuszona sytuacją, bo pies cały dzien nie zjadł RC wiec poszłam do sklepu i mu kupiłam pedigree(puszke)...Karmie psa tymi puszkami w drodze wyjątku, chociaż uważam, żę puszki jeszcze ujdą, gorzej z suchą. Przy okazji nie polecam wszystkich karm produkowanych dla supermarketów
Jak napisałam, raz na ruski rok kupię tą puszkę bo nic innego nie mam w domu, a to jest najlepsza z najgorszych puszek na osiedlu Teraz karmie profilum i puszkami animondy, ale suche mam zamiar zmienić na koebers TOTW albo acane
Tej probowalem i piesek tylko ja powachal.Nawet po calodniowej glodowce do pyska nie wziol:(Wiem,ze na jednego dobrze dziala na drugiego nie...Sprobowac zawsze mozesz prawda?Widzisz ja bardzo z royala jestem zadowolony...
Ja od jakiegoś roku kupowałam karmę Bosch ale ostatnio skiepściła się i teraz zamówiłam Ariona, ciekawe jak będzie smakowała i jakie będą koopki po niej.
-
- Informacje
-