Którą wybrać?

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

agnieaga

23 stycznia 2006, 09:51

Mam 2,5 letniego psa. Jest to airedale terrier. Karmie go royalem, ale chce zmienić karmy i zastanawiam się nad :Best Choice, Bento Kronen, PROFormance, Acana i Eagle Pack. Chciałabym się dowiedzieć, która z nich jest najlepsza.
DamaKier
Kontakt:

23 stycznia 2006, 22:37

Składem zdecydowanie najlepsz jest Eagle Pack- mówię o wersji holistycznej, bo tylko taką karmiłam. Mój piesek ją b. lubi, ponad to ma bardzo fajny skład- uważam ją za najlepszą z wymienionych
Gość

24 stycznia 2006, 09:49

Też zastanawiam sie nad eagle pack. A nie holistyczne karmy eagle pack nie są dobre?
Marzena

24 stycznia 2006, 09:51

Dzień dobry

Wymienione przez Panią karmy są na jednym poziomie czyli raczej te z tzw. górnej półki natomiat troszkę gorszy jest proformance i mniej więcej o klasę niższa jest acana w tym wypadku najlepiej było by spróbować karm :best choise ,egle i bento kroneni w zależności od tego którą piesek będzie najchętniej jadł tą wybrać.

Dziękuję
Pozdrawiam
Marzena Machnik
Gość

24 stycznia 2006, 12:19

A jakie sa jeszcze inne dobre karmy?
DamaKier
Kontakt:

24 stycznia 2006, 16:55

Royal Canin, Nutra Gold, Nutro Chocie, ANF
Gość

24 stycznia 2006, 17:13

Spotkałem się z opiniami, że Nutro jest świetna, ale Nutra niekoniecznie. Nie jestem jednak ekspertem, więc nie wiem jak jest naprawdę.
PBGV

26 stycznia 2006, 11:25

Bento-KRonen - cena do jakości najlepsza uwazam. Tylko tym karmie. Ale tyle opini i ile karm. Duże psy podobno tylko na tm najlepiej odchowach, bo małe zawsze łatwiej. Ta karma ma pełno związków naturalnych dla dobra psa
DamaKier
Kontakt:

29 stycznia 2006, 23:13

Nutra Gold jest karmą bardzo dobrą- mogę potwierdzić zarówno w teorii jak i w praktyce. Mój ON miał po niej piękną sierść, dobre kupy, zero biegunek, zaparć, wymiotów- a przestawiłam go na nią bez mieszania ze starą karmą. Poza tym jej skład jest baaaaardzo dobry, zawiera spore ilości glukozaminy i chondroityny- a w wielu karmach sa to śladowe składniki. Bardzo dobra analiza, odpowiedni skład procentowy. Fakt, może ma troche mały wybór i niewielkie zróżnicowanie pokarmów, ale to nie umniejsza jej jakości- jest świetna
ODPOWIEDZ
  • Informacje