Markus MUHLE. Czy karmi ktoś?
Tam się właśnie czeka ok. tygodnia bo przesyłka idzie z Niemiec i najpierw do ich centrum dystrybucyjnego, potem do polskiego i dopiero stamtąd kurier jedzie do Ciebie. Jak dostałas nr listu przewozowego to możesz sobie sprawdzic gdzie twoja paczka właśnie jest
Będzie także oficjalny sklep internetowy w którym priorytetem będą niskie ceny przesyłki (ok. 15zł za pobraniem) oraz szybka wysyłka, max 24h. Będą także oferowane zestawy kilku produktów w atrakcyjnych cenach. Wszystko rusza po targach Poznańskich.
-
Nie wiem skąd takie opinie o wysyłce przez zoo+Louhans pisze:Tam się właśnie czeka ok. tygodnia bo przesyłka idzie z Niemiec i najpierw do ich centrum dystrybucyjnego, potem do polskiego i dopiero stamtąd kurier jedzie do Ciebie. Jak dostałas nr listu przewozowego to możesz sobie sprawdzic gdzie twoja paczka właśnie jest
Ja jak zamawiam coś u nich to w ciagu 48 godzin mam w domu przesyłkę. Najczęściej na drugi dzień po złozeniu zamowienia jest wysyłana i trafia na zajutrz do nas. Nigdy nie trwało to dłużej niż trzy dni; złożenie zamówienie, przygotowanie i wysyłka, dostarczenie przesyłki przez kuriera.
Tym razem sie nie moge zgodzić,wiele razy czekałem 5-7 dni na dostawę z zoo+,możliwe,ze byłem w tej grupie która nie ma szczęścia u Niemcówanulkac pisze:Dokładnie tak jak pisze Martines. Zawsze mam zamówiony towar w ciągu 48 godzin.
Wygląda na to, że Robert dobrze mi polecił karmę dla niejadka ! Suka dotąd wsadzała ryjek jedynie do worka z Rc, dziś napadła na worek z MM , zjadła a raczej zmiotła w mgnieniu oka najpierw MM , potem Rc. Teraz siedzi przed szafką gdzie schowałam Markusa i chce jeszcze ! Mam nadzieję , że MM się u nas sprawdzi , teoretycznie poziom białaka i tłuszczu dla nas są idealne .
Do mnie z Niemiec dochodzi regularnie po 4 dniach a i tak się bardzo cieszę bo z Krakowa ( 30- 40 min drogi) bywało , ze produkt szedł od tygodnia w zwyż.anulkac pisze:Dokładnie tak jak pisze Martines. Zawsze mam zamówiony towar w ciągu 48 godzin.
Do mnie idzie nigdy krócej ja 5 dni, bywa że czekałam i tydzień. Może to być kwestia sposobu płatności, ja wybieram przelew bankowy i to może powodować jakieś 2 dni opóźnienia wysyłki, ale raz wysłałam potwierdzenie przelewu zaraz po jego dokonaniu i przesyłka też szła 5 dni...
Może do Warszawy idzie dłużej, bo do mojego znajomego tez przesyłki z zoo+ idą blisko tydzień
Może do Warszawy idzie dłużej, bo do mojego znajomego tez przesyłki z zoo+ idą blisko tydzień
Jeśli Twoja psina wybrzydza Fitminem,to po pewnym czasie także będzie wybrzydzała Markusem,bo to nie jest wina karmy tylko humorów Twojego psa.tracershy pisze:Nie mogę się już doczekać kiedy skończy nam się Fitmin i będę mógł przejść na Marcusa. Moja psina już od dłuższego czasu wybrzydza fitminem i mam wielkie nadzieje do karmy marcus muhle.
Zachęcony dobrą zjadalnością Fitmina kupiłem dwupak karmy, w sumie 30kg. Po pierwszym worku psu się karma znudziła i teraz trochę marudzi ale suma sumarum pies nie głoduję i do wieczora miska jest pusta, więc i to jest sukcesRobert A. pisze:Jeśli Twoja psina wybrzydza Fitminem,to po pewnym czasie także będzie wybrzydzała Markusem,bo to nie jest wina karmy tylko humorów Twojego psa.tracershy pisze:Nie mogę się już doczekać kiedy skończy nam się Fitmin i będę mógł przejść na Marcusa. Moja psina już od dłuższego czasu wybrzydza fitminem i mam wielkie nadzieje do karmy marcus muhle.
Teraz jednak będę kupował po jednym 15kg worku karmy, bo 4 miesiące na tej samej karmie wydaje się dla psiny karą.
-
- Informacje
-