Może ktos ma link do rankingu karm,byl na forum ale znikl
TAk a propo Orijen jest wysoko w tym rankingu ale przeczytajcie sobie ostatni wątek w omowieniu tej karmy.:
Our reviews is based on information about the ingredients in the food only, not manufacturing processes. We are unable to locate any quarantee on the manufacturer website of the use of solely Ethoxyquin-free ingredients.
To już nakazuje dużąostrożnośc jeśli chodzi o Orijen.
Our reviews is based on information about the ingredients in the food only, not manufacturing processes. We are unable to locate any quarantee on the manufacturer website of the use of solely Ethoxyquin-free ingredients.
To już nakazuje dużąostrożnośc jeśli chodzi o Orijen.
wiem ze nie mają takiej Info. ALe zobacz na zaleznosc... CHS gdy nie podało info ze nie używa ethoxyquin... mialo zaledwie 3 gwiazdki lub 2, gdy tylko ujawnili ze nie uzywają skoczyli do góry...
Tzn ze jakosc produktów uzytych do Orijena i musi byc na naprawde wysokim poziomi skoro mimo braku informacji o koncerwowaniu dostal tak wysoką note... to mnie z jednej strony niepokoi...
Tzn ze jakosc produktów uzytych do Orijena i musi byc na naprawde wysokim poziomi skoro mimo braku informacji o koncerwowaniu dostal tak wysoką note... to mnie z jednej strony niepokoi...
dostalam dzisiaj próbki nutry nuggets puppy, nie wiem czy wogole zacząc ją testowac - co myslicie o tej karmie, jakies doświadczenia?? Owczarz stosowałes moze u swoich alergików nawet przypadkiem??
Nie widze jej nigdzie w tym rankingu... i az mnie to dziwi bo to w koncu karma amerykańska...
Nie widze jej nigdzie w tym rankingu... i az mnie to dziwi bo to w koncu karma amerykańska...
-
- Informacje
-