Na ile czasu starczy karma??
-
to moze kolezanka ma? jakas mniej wrazliwa
-
to moze latwiej wage pozyczyc i na chwile przyniesc do wlasnego domu?
- sylwusiek2907
- Kontakt:
To jakie mięso można podawać psiakowi yorka??
Chodzi mi i o ryby i o resztę. I w jakiej postaci najlepiej je podawać, surowe czy nie.
Chodzi mi i o ryby i o resztę. I w jakiej postaci najlepiej je podawać, surowe czy nie.
-
zawsze surowe i najlepiej z koscia.... z dotakiem warzyw owocow nabialow itd, poczytaj sobie o diecie BaRF
- middledream
- Kontakt:
Mój ostatnio dostaje do gryzienia surowe żeberko wołowe. Obkrawam je z mięsa w większości (idzie do gotowania na parze w posiłku dla niego), a to co zostaje wraz z kością jest na poobiedni deser młody na początku trochę płakał, że obgryzanie mu nie wychodzi, teraz już radzi sobie sam
Ryby dajemy różne, tylko gotowane na parze, ale wszystkie ze sklepu rybnego, nie z marketu. Jeśli chodzi o rodzaje mięsa to różnie: wołowina, kurczak, indyk, ostatnio nieco wieprzowiny i z podrobów od czasu do czasu wątróbka (bo tylko na jej widok nie dostaję mdłości ). Wszystko gotowane na parze prócz wieprzowiny, ją na wszelki wolę porządnie wygotować.
Ryby dajemy różne, tylko gotowane na parze, ale wszystkie ze sklepu rybnego, nie z marketu. Jeśli chodzi o rodzaje mięsa to różnie: wołowina, kurczak, indyk, ostatnio nieco wieprzowiny i z podrobów od czasu do czasu wątróbka (bo tylko na jej widok nie dostaję mdłości ). Wszystko gotowane na parze prócz wieprzowiny, ją na wszelki wolę porządnie wygotować.
-
dlaczego te wspanialosci psu gotujesz???? po co zabijac w miesku witaminki, skoro psiak radzi sobie z surowym gnatkiem to niech reszte tez tak dostaje
Właśnie też sie chciałam o to zapytać??
Po co psy obierać tą kość z mięcha i je gotować?? Raz, że miałby kupe frajdy sam "zdobywając" pożywienie i obrygzając mięsne kawałki z kości, a dwa surowe mięso ma dla psa więcej wartości...
Nie rozumiem do końca ludzi którzy gotują mięso psom?? Ja od malucha zawsze podaje surowe... nawet do ugotowanego ryżu
Po co psy obierać tą kość z mięcha i je gotować?? Raz, że miałby kupe frajdy sam "zdobywając" pożywienie i obrygzając mięsne kawałki z kości, a dwa surowe mięso ma dla psa więcej wartości...
Nie rozumiem do końca ludzi którzy gotują mięso psom?? Ja od malucha zawsze podaje surowe... nawet do ugotowanego ryżu
- middledream
- Kontakt:
Nie jestem przekonana do podawania całych porcji surowego mięsa, a każdy karmi, jak uważa
-
a mozesz wyjasnic na czym polegaja twoje watpliwosci?
-
- Informacje
-