Witam od tygodnia mam 8 tygodniową suczkę Yorka, karmię ją - jak kazał hodowca - namoczoną karmą, ale martwi mnie że w ogóle nie pije wody z miseczki ? Udało mi się raz zachęcić ją do napicia się. czy to normalne ??
Jak długo należy podawać namoczoną karmę
Nauka picia ?!
jeśli Pani namacza karmę zwierze prawdopodobnie zaspokaja sobie tą wodą zapotrzebowanie na nią. Nie musi Pani wcale namaczać karmy chyba że piesek ma problemy z jej rozgryzaniem. Nie istnieją jakieś widełki namaczania karmy
prosze lekarza weterynarii zeby dawał lepsze odpowiedzi bo jak częściej widze to opowiadają ludzie normalni.
-
- Kontakt:
Czy sugerujesz ze lekarz jest nienormalny? Po pierwsze to lekarz zajmujacy sie tym forum jest na urlopie (tez ma prawo chłopina odpoczac) i odpowiada na tyle czesto na ile moze i chwala mu za to ze wogole to robi, poza tym jak poczytasz dokladnie to doczytasz, ze lekarz przd urlopem prosil wlasnie o wypowiadanie sie w tematach przez innych uzytkownikow forum, a On bedzie to ewentualnie komentowal jesli nie bedzie to zgodne z jego wiedza i praktyka.
Pozdro
Pozdro
od tygodnia mam 8 tygodniową suczkę Yorka,....
Jak to mozliwe, ze 7 tyg szczeniaka sie z gniazda pozbywa "hodowca"??? To chyba za wczesnie...
Jak to mozliwe, ze 7 tyg szczeniaka sie z gniazda pozbywa "hodowca"??? To chyba za wczesnie...
kurcze wiecie co ja też jestem normalnym człowiekiem, to że czasami wypowiedź nie ma składni to kwestia czasu na odpowiedż. Nie chce nikogo pominąć, więc staram sie każdemu odpisać to sedno i nie mam czasami czasu aby oprawiać to w kwieciste słówka. Poza tym hasło do mojego nazwijmy panelu odpowiedzi ( najwyżej szef działu informatyki mnie poprawi) znam tylko ja i on też go nie zna. Jażeli jestem ja podpisany to ja odpowiadam.
7 tygodniowe szczenie nadaje się do odstawienia od matki. Jest to najleprzy okres nad odseparowanie od matki. Zwierze w tym wieku podlega procesowi bardzo silnej socjalizacji czyli bardzo szybko wszystkiego się uczy. Jak jeszcze nabyłaś go raz zaszczepionego to już wielka rewelacja.
7 tygodniowe szczenie nadaje się do odstawienia od matki. Jest to najleprzy okres nad odseparowanie od matki. Zwierze w tym wieku podlega procesowi bardzo silnej socjalizacji czyli bardzo szybko wszystkiego się uczy. Jak jeszcze nabyłaś go raz zaszczepionego to już wielka rewelacja.
-
- Informacje
-