Nowe rodzaje Fitmina
-
ciekawe jak cenowo, wersja sensitive odstrasza ceną
-
pozostaje poczekać na te nowalijki (i modlić się żeby cena nie zabiła fanów Fitmina )
Bardzo podoba mi sie wersja Soft & Juicy... nie miałam wcześniej doświadczenia z Fitminem, ale jeśli Barf - który zamierzam wypróbować się u nas nie sparwdzi to pomysle nad Fitminem. NGBB którą karmimy obecnie jest fajna, ale mam wrażenie że 1,5 roku karmienia jedną karma wystarczy i czas na urozmaicenie... Ciekawe czy faktycznie jest taka smakowita jak o niej pisza )
Zastanawiam się nad Soft & Juicy, ale zawiera w składzie wit. k3 - czytałam w necie, że nie jest ona pożądana w karmach dla psów
Duża zawartość mięsa dobrej jakości(Fitmin z tego słynie nie oszczędzają na jakości mięsa)przez co cena jest dość wysoka,z pewnościa smakowitość na wysokim psim poziomie ,aczkolwiek uczciwie dodam,że nie miałem doczynienia z nową linią karm Fitmin ,moje psy nie jadły jeszcze tej karmy.
Powiem ci,ze to jest karma hit dla niejadków.Louhans pisze:znajomi zamówili soft & juicy dla pewnego wybredniaka, ale jakoś przesyłka z krakvetu dojść nie może...
a też jestem ciekawa tej nowości, bo sama im ją poleciłam jako skierowaną do psów o wybrednych zwyczajach żywieniowych
Forma lekko miękka,niesamowity miesny zapach,spora ilośc miesa i jak tej karmy psiak nie będzie jadł to nie będzie jadł żadnej.Naprawdę zachęcająca .Ma co prawda malutkie granulki podobne do Nutry Nuggets.
Jest to spory hit smakowy z pewnoscia dla psów małych ras
Dodatkowym atutem Fitmina jak zawsze są super przyswajalne minerały w formie chelatów,i dobra jakość witamin
-
- Informacje
-