Z Twojej emocjonalnej wypowiedzi Drogi Gościu wynika , że nie znasz postow Roberta, bo gdybyś znal i czytal je dokładnie to nie doszedł byś do tak absurdalnych i wyimaginowanych wnioskow. Oczy przecieram jak czytam Twoją wypowiedz, a już najbardziej w momencie kiedy piszesz,że Robert neguje inne rodzaje karmy czy sposoby karmienia. Wątek siemienia lnianego też byl już poruszany i rownież były omówione jego właściwości i sposób stosowania coby nie zaszkodzil. Robert nie jest samozwańczym Gury tylko dobrym człowiekiem , który dzieli się swoją wiedzą bezinteresownie, poświęca na to dużo czasu i bardzo dużo energii. Pomógł bardzo wielu psom. Co do leczenia ziołami Drogi Gościu , żeby się na ten temat wypowiadać to trzeba mieć nie tylko więdzę ale i dar. W przyszlości życzę Ci tego z całego serca.
Pozdrawiam Dorota i Merlin
Nutra Gold Breeders Bag w Krakvecie!!!
Doroto,jak dziecko ,jak dziecko
co ci da ze zarejestruje sobie nicka,wezmiesz mnie na kolana i przetrzepiesz ze raczyłam miec odmienne zdanie nic Robert ? wybacz moja droga,ani mu nie urągam,nie wyzywam ,więc czego oczekujesz ode mnie ? nie muszę sie zgadzac z tym co pisze Robert bo mam obawy ze niektorym psom moze zaszkodzic
żegnam
co ci da ze zarejestruje sobie nicka,wezmiesz mnie na kolana i przetrzepiesz ze raczyłam miec odmienne zdanie nic Robert ? wybacz moja droga,ani mu nie urągam,nie wyzywam ,więc czego oczekujesz ode mnie ? nie muszę sie zgadzac z tym co pisze Robert bo mam obawy ze niektorym psom moze zaszkodzic
żegnam
Oczywiscie, Robert poświeca swoj czas aby pomagac innym i chwała mu za to ale ciekawość mnie zżera czy Robertowi sam mianował się zielarzem czy ma ku temu odpowiednie wykształcenie.
Martwi mnie równiez podejście Roberta do innych karm,wyglada na to ze co Robert powie jest jedyną prawdą =guzik prawda I jego ton,ze go ponosi,ze musi opdowiadac.Nic nie musisz Robercie.Wygląda na to ze wcale nie jestes takim dobrym czlowiekiem skoro wkurza cię niewiedza innych. Chyba forum słuzy temu by pytac i zdobywac doswiadczenie.
Dorota a ty nie odpowiadaj za Roberta,nie lubie bezkompromisowego wazeliniarstwa.Niech sam Robert odpowie,chyba nie potrzebuje takiej marnej adwokatki ?
Martwi mnie równiez podejście Roberta do innych karm,wyglada na to ze co Robert powie jest jedyną prawdą =guzik prawda I jego ton,ze go ponosi,ze musi opdowiadac.Nic nie musisz Robercie.Wygląda na to ze wcale nie jestes takim dobrym czlowiekiem skoro wkurza cię niewiedza innych. Chyba forum słuzy temu by pytac i zdobywac doswiadczenie.
Dorota a ty nie odpowiadaj za Roberta,nie lubie bezkompromisowego wazeliniarstwa.Niech sam Robert odpowie,chyba nie potrzebuje takiej marnej adwokatki ?
Kogoś zabolało(gość)-niech boli dalej
Weterynarzy na forach popytaj czy nie mianowali się samozwańczo wetami i czy nie zaszkodzą psom ,nie mnie!
Co do Doroty to super byłoby mieć takiego adwokata.
Nie podobają się Tobie moje odpowiedzi to nie czytaj,jest wiele osób zadowolonych z tego,że tu jestem.
Ciekawe,że mnie wypytujesz o wszystko a sama widniejesz jako gość na forum.
Pozdrawiam samozwańczy zielarz
Weterynarzy na forach popytaj czy nie mianowali się samozwańczo wetami i czy nie zaszkodzą psom ,nie mnie!
Co do Doroty to super byłoby mieć takiego adwokata.
Nie podobają się Tobie moje odpowiedzi to nie czytaj,jest wiele osób zadowolonych z tego,że tu jestem.
Ciekawe,że mnie wypytujesz o wszystko a sama widniejesz jako gość na forum.
Pozdrawiam samozwańczy zielarz
Ostatnio zmieniony 22 września 2011, 17:29 przez Robert A., łącznie zmieniany 1 raz.
Tak, tak, TAK!Gość pisze:wezmiesz mnie na kolana i przetrzepiesz
Gościu nasz honorowy, ty się z choinki urwałeś?
Przecież wiadomo, że Robert jest naszym Guru, w przyszłym tygodniu już jesteśmy wszyscy umówieni na rytualne samobójstwo
Serdecznie zapraszamy
-
a przed, rytualnie wypalimy szałwię
Gdyby Kobieta Gość czytała uważnie moje posty to Kobieta Gość wiedziałaby ,że mam 3 psy (jeszcze rok temu było ich 4)i ,ze poleciłem około 20 różnych karm różnym ludziom,w róznych cenach,i jak nie znam karmy to staram się zbyt dużo o niej nie mówić.Gość pisze:Robert a kto ci każe odpowiadać po raz setny ? Wybacz mój drogi,ale jeśli ktoś pyta -znaczy ,że nie wie ,a nie po to by cie drażnić
w ostateczności możesz przemilczeć i wtedy się nie uniesiesz.
Odnoszę wrażenie ze na forum chcesz uchodzic za jedynego znawcę i guru. Zachwalasz jeden typ karmy bo akurat przypasiła twemu psu,chorowitemu zresztą. Nie przyjmujesz zadnych argumentow i kazdy inny pokarm jest przez ciebie negowany.
Dodatkowo twoje porady są nie na miejscu i mogą zaskodzic-np. podawanie siemienia lnianego . Upieram się przy naparze poniewaz łuski zmielone mogą podrazniac przewod pokarmowy i doprowadzic do powaznego schorzenia. Nie uprzedziłes,że siemię zaburza wchłanianie witamin i innych substancji.Nie nalezy stosowac bez przerw.
na tyle
jestes samozwanczym zielarzem czy masz jakies wyksztalcenie,Robercie ?
Co do siemienia lnianego to tym się różnimy ,że ja mam praktykę codzienną z psami,a Ty suche info z google((mogą podrażniać przewód pokarmowy,a podrażniają przewód pokarmowy do ogromna różnica)
Śmietnika z tego forum nie uda Ci się zrobić mimo usilnych prób.Zbyt wiele cennych osób z tego forum włożyło i wkłada sporo pracy i dba o jakość napisanych wiadomości.
a ja trochę poza tematem, ale tez trochę w nim
kto wie? normalnie się loguję, przechodzę do Forum i w tym momencie jestem automatycznie wylogowany
pytam, bo jak widze te napaści na Gości, zresztą sam kiedyś tego doświadczyłem, to wolę się zalogować
kto wie? normalnie się loguję, przechodzę do Forum i w tym momencie jestem automatycznie wylogowany
pytam, bo jak widze te napaści na Gości, zresztą sam kiedyś tego doświadczyłem, to wolę się zalogować
najlepsze jest to, ze widze siebie zalogowanego poniżej Forum, gdzie jest napisane kto jest online -- - - i niby jestem online a na forum nie moge pisać jako ja - why?
Po przeczytaniu postów Gościa padłam, musiałam wypić powerade żeby powstać. Dobra rada przeczytaj drogi człowieku wszystkie posty a potem oceniaj i wypowiadaj się w temacie. Ja będę wielbić Pana Roberta do końca mych dni, poproszę jeszcze o zdjęcie do ołtarzyka Polecona karma sprawdza się świetnie (tak tak uwielbiona nutra), ludzie na ulicy mnie zaczepiają jakie piękne mam psy, jaką śliczną sierść mają a wszystko dzięki świetnej radzie Pana Roberta
-
- Informacje
-