To dobra informacja tym bardziej,że karma ma wspaniałe opinie bardzo dużej ilości osób karmiących tą karmą super jakość bardzo małe dawkowanie i dobra jeszcze stara cena .Karma jest produkowana w workach 20 kg.
http://www.krakvet.pl/nutra-gold-breede ... 18697.html
Nutra Gold Breeders Bag w Krakvecie!!!
-
Mam dokładnie ten sam problem co ty wszyscy się zachwycają a wersji rybnej czy zjagnięcina nie wymyślili :/
Bo to jest karma, co ma być w miarę dobra i w miarę tania, czyli optymalnie z kurczaka - dla zdrowych psów w każdym wieku.
Karmy z rybą czy jagnięciną to już bardziej specjalistyczne, takie profilowane czyli z oczywistych względów dużo droższe.
Karmy z rybą czy jagnięciną to już bardziej specjalistyczne, takie profilowane czyli z oczywistych względów dużo droższe.
Dlaczego w miarę dobra??japanisze pisze:Bo to jest karma, co ma być w miarę dobra i w miarę tania, czyli optymalnie z kurczaka - dla zdrowych psów w każdym wieku.
Ja byłam przekonana, że to jest absolutnie rewelacja super premium albo i platinium
Nie kieruj sie tymi bzdurnymi oznaczeniami typu premium,super premium,Hight premium i nie wiem jakie premium jescze .Louhans pisze:Dlaczego w miarę dobra??japanisze pisze:Bo to jest karma, co ma być w miarę dobra i w miarę tania, czyli optymalnie z kurczaka - dla zdrowych psów w każdym wieku.
Ja byłam przekonana, że to jest absolutnie rewelacja super premium albo i platinium
Najważniejsze,że ma świetne opinie nie tylko moje,ale przede wszystkim wielu innych osób.Duzo mięsa w składzie na 1 miejscu,to śa niewątpliwe atuty tej karmy.
Musisz się trochę zdystansować do tych określeń super hiper premium i w ogóle do tego, że pies musi jeść najlepsze, najdroższe, z największą ilością mięsa albo z najmniejszą ilością czegoś tam innego. Szukasz optimum, a nie maksimum.Louhans pisze:Dlaczego w miarę dobra??japanisze pisze:Bo to jest karma, co ma być w miarę dobra i w miarę tania, czyli optymalnie z kurczaka - dla zdrowych psów w każdym wieku.
Psa sobie wykończysz jak będziesz szukać maksimum.
To co napisałam (w miarę dobra w miarę tania) dotyczyło ideologi tworzenia takiej karmy w ogóle - karmy dla hodowców. To oczywiste, że taka karma będzie z kurczaka. Nie nawiązywałam tutaj do jakości tej konkretnej karmy NGBB z oczywistych powodów - nigdy nią nie karmiłam
edit: Przeczytaj jeszcze raz co napisałam:
Ma być, a nie jest. Chodzi o ideologię.Bo to jest karma, co ma być w miarę dobra i w miarę tania, czyli optymalnie z kurczaka - dla zdrowych psów w każdym wieku.
Japanisze za to Cię lubię,za spokojną przemyślaną wypowiedż,bo mnie czasami poniesie jak mam odpowiadać na pewne pytania po raz 200(to nie dotyczy obecnego tematu i osób biorących w nim udział to ogólne stwierdzenie),a Ty zawsze spokojna i dobra,niezawodna jak karma Breeders Bag(W tym wypadku jest to komplement i w takiej i tylko takiej kategorii odbierz ten mój wpis)
Robert A. pisze:Japanisze Ty zawsze spokojna i dobra,niezawodna jak karma Breeders Bag
Niewątpliwie takiego komplementu jeszcze w życiu nie uświadczyłam
A BB i ja niedługo zamówię dla dużego kudłacza, NN jej smakuje bardzo, więc i z tą nie będzie problemu.
Robert a kto ci każe odpowiadać po raz setny ? Wybacz mój drogi,ale jeśli ktoś pyta -znaczy ,że nie wie ,a nie po to by cie drażnić
w ostateczności możesz przemilczeć i wtedy się nie uniesiesz.
Odnoszę wrażenie ze na forum chcesz uchodzic za jedynego znawcę i guru. Zachwalasz jeden typ karmy bo akurat przypasiła twemu psu,chorowitemu zresztą. Nie przyjmujesz zadnych argumentow i kazdy inny pokarm jest przez ciebie negowany.
Dodatkowo twoje porady są nie na miejscu i mogą zaskodzic-np. podawanie siemienia lnianego . Upieram się przy naparze poniewaz łuski zmielone mogą podrazniac przewod pokarmowy i doprowadzic do powaznego schorzenia. Nie uprzedziłes,że siemię zaburza wchłanianie witamin i innych substancji.Nie nalezy stosowac bez przerw.
na tyle
jestes samozwanczym zielarzem czy masz jakies wyksztalcenie,Robercie ?
w ostateczności możesz przemilczeć i wtedy się nie uniesiesz.
Odnoszę wrażenie ze na forum chcesz uchodzic za jedynego znawcę i guru. Zachwalasz jeden typ karmy bo akurat przypasiła twemu psu,chorowitemu zresztą. Nie przyjmujesz zadnych argumentow i kazdy inny pokarm jest przez ciebie negowany.
Dodatkowo twoje porady są nie na miejscu i mogą zaskodzic-np. podawanie siemienia lnianego . Upieram się przy naparze poniewaz łuski zmielone mogą podrazniac przewod pokarmowy i doprowadzic do powaznego schorzenia. Nie uprzedziłes,że siemię zaburza wchłanianie witamin i innych substancji.Nie nalezy stosowac bez przerw.
na tyle
jestes samozwanczym zielarzem czy masz jakies wyksztalcenie,Robercie ?
-
- Informacje
-