mieszam jej karmę nową ze stara i cfaniara wybiera sobie nową, a stare chrupki wyrzuca z miski.
Jestem za to pozytywnie zaskoczona wielkością chrupek w Breedersie, są mniejsze od obecnych i idealne dla rozmiarów mojego pieska.
Dziekuję za rady! Będę ta karme stosowac także na spacerach jako smakołyk
Nutram - coś smakowitszego?
Nie mogłam się zalogować więc piszę jako nieznajomy
Robercie, czy NGBB z ilością białka 30% może być podawana suni, która ma podwyższony mocznik? Na zbicie białka w karmie dostaje IPAKITINE. Nie ukrywam, że cenowo, składnikowo nęci mnie ta karma, ale mam też wątpliwości właśnie ze względu na dolegliwości mojej suni.
Robercie, czy NGBB z ilością białka 30% może być podawana suni, która ma podwyższony mocznik? Na zbicie białka w karmie dostaje IPAKITINE. Nie ukrywam, że cenowo, składnikowo nęci mnie ta karma, ale mam też wątpliwości właśnie ze względu na dolegliwości mojej suni.
Robercie bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. W takim razie nie będę kupować NGBB. Bez eksperymentów się obejdzie. Zdrowie suni najważniejsze
-
- Informacje
-