Jestem właścicielką 4-letniej labradorki.Paula w 80% karmiona jest suchą karmą.Zwykle jest to eukanuba lub hills.Obecnie kończy nam się hills i mam ochotę spróbować kupić jej NUTRO CHOICE Adult Large Breed Lamb&Rice.
Nie ukrywam , że kusi mnie promocja ( + 3kg.)Moje pytanie odnośnie Nutro Choice-czy jest to dobra karma - z wyższej półki , oraz czy granulat wielkością jest porównywalny do hillsa?Bo np. PRO_PLAN dla dużych ras ma b.duże kulki-wg mnie za duże,
Nutro Choice
Dzień dobry
Tak karma nutro choise jest podobna jakościowo do hillsa ,eukanuby i royala jednak wielkość krokieta jest mniejsza niż wymienionych wyżęj karm.
Dziękuję
Pozdrawiam
Marzena Machnik
Tak karma nutro choise jest podobna jakościowo do hillsa ,eukanuby i royala jednak wielkość krokieta jest mniejsza niż wymienionych wyżęj karm.
Dziękuję
Pozdrawiam
Marzena Machnik
muszę powiedziec że muj psiak ją uwielbią i jest to jedyna karma którą zjada bez zastrzerzeń. Jest rewelacyjna
Nutro Choice jest dużo smaczniejsza od hillsa,powtarzam smaczniejsza, to opina wielu hodowców!!!
Z Nutro CHoicem jest tylko problem z regularną dostępnością,przynajmniej w Warzsawie nie zawsze są wszustkie rodzaje i trzeba czekać nawet po 2 tygodnie!!!Hilsa produkują na licencji w Europie i nie ma z nim problemów,A jak wiadomo NUTRO jest sprowadzane ze stanów.
Z Nutro CHoicem jest tylko problem z regularną dostępnością,przynajmniej w Warzsawie nie zawsze są wszustkie rodzaje i trzeba czekać nawet po 2 tygodnie!!!Hilsa produkują na licencji w Europie i nie ma z nim problemów,A jak wiadomo NUTRO jest sprowadzane ze stanów.
Hill's,Royal,Eukanuba jest roznie postrzegana,Eagle Pack,Forza10 na bazie ryby,Purina Pro-plan,Almo Nature,TrainerOWCZARZ pisze:A napisz z ciekawosci jakie karmy uwazane sa za najlepsze jakosciowo przez Wlochow.
I jak postrzegaja Cibau? Tak jak u nas Pedigree?
Cibau nie jest tak az zle postrzegana jak Pedigree..powiedzmy jak Dog Chow Puriny
-
- Informacje
-