O'Canis
-
Znalazłam....na allegro.
I powiem Ci że brzmi dobrze. I to mięso w puszkach - kangur, struś, konina, jeleń....tylko skąd oni biora w Polsce kangura żeby go zapuszkować...? Nie wiem czy się nie skusze żeby wypróbować? Może na wakacje będzie jakaś alternatywa w razie gdyby w tym roku nie dowieźli w Sarbinowie kadłubów?
I powiem Ci że brzmi dobrze. I to mięso w puszkach - kangur, struś, konina, jeleń....tylko skąd oni biora w Polsce kangura żeby go zapuszkować...? Nie wiem czy się nie skusze żeby wypróbować? Może na wakacje będzie jakaś alternatywa w razie gdyby w tym roku nie dowieźli w Sarbinowie kadłubów?
-
też ostatnio myślałam na tymi puszkami, ale jakoś przeraża mnie prawie kilo kangura za 10 zł;p
-
Całkiem interesująco wyglądają te puszki, chyba się skusimy na wypróbowanie
-
Cześćisabelle30 pisze:Cześć Ewa!
Widzę, że to forum to kopalnia wiedzy o żywieniu, muszę się tu trochę bardziej zaangażować
-
Jak się zdecydujesz na coś O'Canis to daj znać. Ja tez może cosik wezmę...
To forum jest także kopalnią wiedzy na inne tematy. I nie ma tu kłótni...hehe
-
Oni są chyba tylko na allegro, prawda ? Bo nigdzie indziej nie mogę znaleźć...A ja akurat nie mam tam kontaisabelle30 pisze:Jak się zdecydujesz na coś O'Canis to daj znać. Ja tez może cosik wezmę...
Fakt
-
- Informacje
-