Czy mozna dodawac do jedzenia psu olej z pestek dyni? Gdzies w necie byla tabelka o olejach ktore mozna podawac psom,czesc z nich byla bardziej polecana,czesc mniej a jakies oleje byly na samym spodzie tabeli jako niepolecane.
pozdrawiam
olej z pestek dyni
Ja podaję z pestek winogron, o oleju z pestek dyni nic nie słyszałam. Osobiście jestem zadowolona z oleju "winogronowego", pies ma się dobrze i sierśc się poprawiła
Ostatnio zmieniony 06 marca 2006, 17:21 przez DamaKier, łącznie zmieniany 1 raz.
ale ja nie pisalam o oleju z pestek slonecznika a z pestek dyni,zreszta jest przepyszny sam w sobie.
Teraz jej podaje z pestek winogron a chcialam zmienic na inny,stad me pytanie.Przedtem dostawala oliwe z oliwek.
pozdrawiam i mam nadzieje,ze ktos jednak z nim sie spotkal ,albo ze ktorys z weterynarzy wypowie sie na jego temat:)
Teraz jej podaje z pestek winogron a chcialam zmienic na inny,stad me pytanie.Przedtem dostawala oliwe z oliwek.
pozdrawiam i mam nadzieje,ze ktos jednak z nim sie spotkal ,albo ze ktorys z weterynarzy wypowie sie na jego temat:)
Wybacz, po prostu się pomyliałm- miałam na myśli olej z pestek dyni:)
tak można podawać
Dodajesz do posiłku 1-2 łyżki oleju. Ja polewam karmę 3-4 razy w tygodniu. Ot, cała filozofia
-
- Informacje
-