Pro-Pac USA Karma
Dziękuję Panie Robercie za odpowiedź. Generalnie zastanawiam się nad tą karmo bo składem bardzo odpowiada moim psiakom. Zastanawiam się tylko czy jakość nie spadła co jest ostatnio częstą przypadłością niestety...
Testowaliśmy Pro Pac jakiś czas temu i sprawdził się więc chyba powrócimy do tej karmy.
Testowaliśmy Pro Pac jakiś czas temu i sprawdził się więc chyba powrócimy do tej karmy.
-
Robercie mam pytanie czy uważasz,że u pieska duże,zdrowe kupy u dużego psa, są oznaką złego karmienia? Pytanie jest serio bo wyżej napisałeś, że po Pro Pacu ma małe kupki,więc trochę mnie zaintrygowałeś?
Nie tak nie uważam,bo karmiłem swoje psiaki Markusem i Koebersem po nich psy(Fila Brasileiro i Tosa Inu) robiły duże twarde kupy i wszystko było ok.
Po Pro-Pacu akurat były mniejsze zdecydowanie mniejsze z pewnoscią była to tez sprawa dawkowania gdyz Pro-Pac ma dawkowanie jedne z najmniejszych jakie znam.
Po Pro-Pacu akurat były mniejsze zdecydowanie mniejsze z pewnoscią była to tez sprawa dawkowania gdyz Pro-Pac ma dawkowanie jedne z najmniejszych jakie znam.
-
- Informacje
-