Pronature Holistic
-
Szukam opini na temat tej karmy - ktoś karmi?
To jest b.dobrej jakości karma,i warto o niej pomyśleć natomiast nie karmiłem moich psów tą karmą,mam kikuu znajomych co karmią(są zadowoleni) ja co podkreslałem wielokrotnie unikam karm holistycznych a mimo to mogę pronature holistic polecić.
Może ktoś karmi tą karmą to będzie miał namacalne efekty żywienia?.
Może ktoś karmi tą karmą to będzie miał namacalne efekty żywienia?.
Ja karmię Pronature Holistic swojego doga od ponad pół roku.
To kanadyjska karma. Polecam , stosuję.
Zaczynaliśmy od formuły Atlantic Salmon , teraz karmimy Oceanic White Fish.
Co co mogę powiedzieć o karmie to że mój pies wygląda na bardzo zadowolonego, świetnie reaguje i z wielką chęcią ja je , a jest raczej wybredniakiem i zawsze obserwujemy jakie zainteresowanie wzbudza w nim jedzenie które dostaje. Nigdy nie mieliśmy problemów ze stawami ale wolimy wybierać karmy z glukozamina i chondroityną - wszystkie karmy ja maja
Karma jest wydajna, zanim się spostrzegliśmy na Atlanticu lekko się nam psisko zaokrągliło gdy dawaliśmy porcje zgodnie z opisem na worku i dlatego postanowiliśmy przejść na Oceanic.
Przyswajalność - 1-2 qp / dziennie , sierść w znakomitym stanie, pies (8lat) wygląda znakomicie. Mamy kolegę labradora, którego sąsiedzi karmią również Pronature i wypowiadają o tym żarciu sie w samych superlatywach.
To co nas przekonało to fakt, iż karma zawiera organiczne składniki co jest unikalne, jest wiele fajnych suplementów (nie pamietam wszystkich więc odsyłam na strone http://www.pronatureholistic.pl ), ma ilość mięsa podobną do Orijena z jednocześnie niższą ilością białka (wolę tak). Wersje Altantic zawiera brązowy ryż jako źródło węglowodanów ale jest też wersja bezzbożowa tej karmy z ziemniakami jak wszystkie tego typu.
To kanadyjska karma. Polecam , stosuję.
Zaczynaliśmy od formuły Atlantic Salmon , teraz karmimy Oceanic White Fish.
Co co mogę powiedzieć o karmie to że mój pies wygląda na bardzo zadowolonego, świetnie reaguje i z wielką chęcią ja je , a jest raczej wybredniakiem i zawsze obserwujemy jakie zainteresowanie wzbudza w nim jedzenie które dostaje. Nigdy nie mieliśmy problemów ze stawami ale wolimy wybierać karmy z glukozamina i chondroityną - wszystkie karmy ja maja
Karma jest wydajna, zanim się spostrzegliśmy na Atlanticu lekko się nam psisko zaokrągliło gdy dawaliśmy porcje zgodnie z opisem na worku i dlatego postanowiliśmy przejść na Oceanic.
Przyswajalność - 1-2 qp / dziennie , sierść w znakomitym stanie, pies (8lat) wygląda znakomicie. Mamy kolegę labradora, którego sąsiedzi karmią również Pronature i wypowiadają o tym żarciu sie w samych superlatywach.
To co nas przekonało to fakt, iż karma zawiera organiczne składniki co jest unikalne, jest wiele fajnych suplementów (nie pamietam wszystkich więc odsyłam na strone http://www.pronatureholistic.pl ), ma ilość mięsa podobną do Orijena z jednocześnie niższą ilością białka (wolę tak). Wersje Altantic zawiera brązowy ryż jako źródło węglowodanów ale jest też wersja bezzbożowa tej karmy z ziemniakami jak wszystkie tego typu.
-
Dzięki, jutro przywiezie kuier, dam znać jak psioły zareagowały.
-
na kuriera napewno - w końcu to goldenkiRobert A. pisze:Powinny wzorcowo zareagować.
-
Normalnie szlag mnie trafił, czekałam jak pajac na kuriera od wtrorku (kolporter), w piątek wieczorem pojechałam sama do firmy po karmę, bez komentarza - kłamcy i gbury
Wracając do karmy, fajny zapach i psioły wcinają aż uszy im się trzęsą , mamy wersję z łososiem atlantyckim,
Wracając do karmy, fajny zapach i psioły wcinają aż uszy im się trzęsą , mamy wersję z łososiem atlantyckim,
-
Pierwszy raz dałam karmę odrazu nową czyli bez mieszania i przyzwyczajania - zero rewolucji kupkowych
-
czasami się nie da, druga goldenka trafiła do mnie po 4 latach trzymania w klatce (niestety prawda wyszła na zdjęciu rtg bioder - dysplazja nabyta), jadła to co wywalczyła z innymi psami lub wogóle, więc dla niej okres przejściowy byłby trudnyRobert A. pisze:Ach Ci właściciele ,każdego korci,żeby nie mieszać i nie przechodzić okresu przejściowego
-
- Informacje
-