purina pro plan, josera czy hill's?

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gość

30 października 2011, 12:06

Którą karmę z tych trzech wybrać dla szczeniaka rasy średniej? proszę o odp.
Martines999

30 października 2011, 16:49

Gość pisze:Którą karmę z tych trzech wybrać dla szczeniaka rasy średniej? proszę o odp.
Witam
Jeśli o mnie chodzi to zdecydowanie Josera. Akurat chodzę na intensywne szkolenia z moim CC i wszyscy, łącznie z instruktorem który ma swoje dwie hodowle (ON i belgi maliniaki) stosują Joserę. Nawet koleżanka, która ma hodowle Rotków a, jej pies Gandi to światowa czołówka stosują z powodzeniem tą karmę - Josera. Ja jej nie stosowałem, poza małym woreczkiem bardziej jako smakołyk na treningach, ale wszyscy z którymi rozmawiałem chwalą ją i stosują z powodzeniem. Masz tam do wyboru albo podajesz suchą albo zalewasz wodą i podajesz smakowity sos.
Pozostałem karmy nad którymi się zastanawiasz to pozostawiam bez komentarza :roll:
Pozdr-M&B
Awatar użytkownika
Robert A.

31 października 2011, 08:27

Gość pisze:Którą karmę z tych trzech wybrać dla szczeniaka rasy średniej? proszę o odp.
Josera,ale tylko najwyższa linia :)
Gość

31 października 2011, 09:41

Czy Josera Emotions Kids należy do tej najwyższ linii? A w przypadku dorosłych psów, która linia jest najwyższa? ;)
Martines999

31 października 2011, 11:18

Gość pisze:Czy Josera Emotions Kids należy do tej najwyższ linii? A w przypadku dorosłych psów, która linia jest najwyższa? ;)
Jak najbardziej Kids i Family będzie oki (poórwnaj sobie skład i zobacz co bardziej Ci pasuje). A co do karma dla dorosłych to Festival, Optiness, SnesiPlus. Festival jest do namaczania i uzyskuje się smakowity sos. W opini hodowców jest dabrdzo dobrze przyswajalna.
Jesli chodzi o te słabaszej jakości to Economy. To karma z dolnej półki (za 20 kg około 85 zł).
Awatar użytkownika
Robert A.

08 listopada 2011, 08:37

Economy to karma (wypełniacz )i trudno opierać żywienie psa na linii Aconomy,chyba,że dodaje się mięso.
ODPOWIEDZ
  • Informacje