purina pro plan, josera czy hill's?
-
WitamGość pisze:Którą karmę z tych trzech wybrać dla szczeniaka rasy średniej? proszę o odp.
Jeśli o mnie chodzi to zdecydowanie Josera. Akurat chodzę na intensywne szkolenia z moim CC i wszyscy, łącznie z instruktorem który ma swoje dwie hodowle (ON i belgi maliniaki) stosują Joserę. Nawet koleżanka, która ma hodowle Rotków a, jej pies Gandi to światowa czołówka stosują z powodzeniem tą karmę - Josera. Ja jej nie stosowałem, poza małym woreczkiem bardziej jako smakołyk na treningach, ale wszyscy z którymi rozmawiałem chwalą ją i stosują z powodzeniem. Masz tam do wyboru albo podajesz suchą albo zalewasz wodą i podajesz smakowity sos.
Pozostałem karmy nad którymi się zastanawiasz to pozostawiam bez komentarza
![Rolling Eyes :roll:](./../images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Pozdr-M&B
Czy Josera Emotions Kids należy do tej najwyższ linii? A w przypadku dorosłych psów, która linia jest najwyższa? ![Wink ;)](./../images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./../images/smilies/icon_wink.gif)
-
Jak najbardziej Kids i Family będzie oki (poórwnaj sobie skład i zobacz co bardziej Ci pasuje). A co do karma dla dorosłych to Festival, Optiness, SnesiPlus. Festival jest do namaczania i uzyskuje się smakowity sos. W opini hodowców jest dabrdzo dobrze przyswajalna.Gość pisze:Czy Josera Emotions Kids należy do tej najwyższ linii? A w przypadku dorosłych psów, która linia jest najwyższa?
Jesli chodzi o te słabaszej jakości to Economy. To karma z dolnej półki (za 20 kg około 85 zł).
-
- Informacje
-