Pytanie do Pana Jarka
na pytanie główne topiku odpowiedziałem dużo wcześniej, bdziemy walczyć z każdą skrajnością na forum, jeśli ktoś nogami będzie wciskał komuś suchą karmę wyleci , jeśli barfa bedzie wciskał nogami obrażając innych wyleci. Moje zdanie znacie i jest takie jak napisałem wcześniej. I powtórzę nie widzę nic złego w karmieniu zwierząt suchymi karmami bardzo dobrej jakości. Na pewno suche niskiej jakości jest bardzo szkodliwe. Nie potwierdza się to w żadnym razie przy karmach wysokiej jakości. Popieram także z głową karmienie innymi sposobami. Mamy psy karmione mieszanym sposobem, gotowanym i barfem . Każde karmienie z głową ma sens i znajduje to odzwierciedlenie w wynikach , bo im bezgranicznie należy wierzyć nie domysłom ludzkim i wróżbitom. Tematów nie zamykamy jeśli dyskusja jest ciekawa i przynosi korzyści merytoryczne. Każde najmniejsze posty obrażjące kogoś, próbujące wzniecić zadyme są natychmiast usuwane.
-
- Informacje
-