Witam,
pis zajada się karmą RC Gastro Intestival-móglby jeść ją 24h/dobe. Poradźcie mi proszę skąd mogę dostać/kupić miarkę dla psa i ile mogę mu jej na dzień dawać
RC Gastro Intestinal-jak miarkować?
-
Robert-problem w tym, że kupuje na wagę i nie mam opakowania :p
ps dlatego pytam ile dawać, bo pies -niejadek-a tą karmę mógłby cały dzień jeść:P
ps dlatego pytam ile dawać, bo pies -niejadek-a tą karmę mógłby cały dzień jeść:P
Tu jest informacja o dawkowaniu:
http://www.krakvet.pl/royal-canin-intes ... 14047.html
Radzę kupić wagę, jeśli nie możesz znaleźć miarki, poza tym przyda się przy ewentualnej zmianie karmy.
http://www.krakvet.pl/royal-canin-intes ... 14047.html
Radzę kupić wagę, jeśli nie możesz znaleźć miarki, poza tym przyda się przy ewentualnej zmianie karmy.
Owszem-waga sprawdza się zawsze, ale mnie to nieźle irytuje, że przy karmach, które kosztują niemało nie można się doprosić o kawałek plastiku. Ja wiecznie słyszę, że nie mają, bo a)nie ma w ogóle, b)producent nie daje, c) nie ma w tej chwili
A przydałaby mi się właśnie do RC intestinal;)
A przydałaby mi się właśnie do RC intestinal;)
Przecież do RC są miarki (i chyba to jedyna karma,przy której w ogóle są).
Dla mnie osobiście to jest pierdoła - przecież możesz sobie kupić plastikowy kufel do piwa, zważyć raz odpowiednią ilość pokarmu, zaznaczyć markerem permanentnym i masz miarkę cud - miód
Ja wolę wiedzieć, że pieniądze które wydaje na karmę poszły w karmę i jej jakość, a nie rozdmuchany marketing i pierdoły w stylu miarka, podstawka pod miseczkę i śliniak dla psa
(Oczywiście żartuję , coby się ktoś nie obraził na mnie)
Dla mnie osobiście to jest pierdoła - przecież możesz sobie kupić plastikowy kufel do piwa, zważyć raz odpowiednią ilość pokarmu, zaznaczyć markerem permanentnym i masz miarkę cud - miód
Ja wolę wiedzieć, że pieniądze które wydaje na karmę poszły w karmę i jej jakość, a nie rozdmuchany marketing i pierdoły w stylu miarka, podstawka pod miseczkę i śliniak dla psa
Na kogo jak na kogo ,ale na Ciebie -nigdyjapanisze pisze:Przecież do RC są miarki (i chyba to jedyna karma,przy której w ogóle są).
- kamila lakusiowa
skrzeli pisze: solidną nieśmiertelną miarką z josery i jest ok,
Tylko te miarki różnią się jeśli są od innej karmy :/