moja goldenka od ok 3 tyg ma ropne wykwity na brzuchu, je karmę pronature holistic indyk i zurawina, często tarza sie w trawie, miesiąc temu była sterylizowana. poza karma nic nie je!
jaka może byc przyczyna?
ropne wykwity
- renata3737@o2.pl
nie bardzo wiem jak, zwykłe pryszcze jak u człowieka tradzikowe.średniej wielkosci. po paru dniach przysychaja i sa po nich brunatne plamki. czasem sa tez małe rózowe bez ropy.
- renata3737@o2.pl
za tydzien jedziemy nad morze... nie wiem jakie działania wdrozyc... zmienic karme? w tej sa suszone jajka, moze to one uczulaja?? myslałam o króliku z brązowym ryżem health paw -holityczna, hipoalergiczna... Czy to dobry pomysł przed wyjazdem?
-
Witam
U nas było jakiś czas temu podobnie ale po kilku dniach obserwacji zauważyłem że to od komarów i innych meszek. U nas to przeszło po tygodniu-dwóch i nie ma śladu.
U nas było jakiś czas temu podobnie ale po kilku dniach obserwacji zauważyłem że to od komarów i innych meszek. U nas to przeszło po tygodniu-dwóch i nie ma śladu.
- renata3737@o2.pl
a komarów zatrzęsienie ...
-
- Informacje
-