Miałem nadzieję,że wyprzedziliśmy o kilka lat świetlnych temat karm typu Pedigree,Frolic, itd.
Niestety w dalszym ciągu mamy na forum" amatorów kwaśnych jabłek"
Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
-
hehehe, pedeegre zawiera max 4% produktow miesnych, parowka tez podobno sklada sie produktow miesnych, i pasztetowa tez....
moze jako smaczki frolic albo pedeegre, pokrojone na malusienkie okruszki, ale napewno nie jako karma.
jezeli chodzi o okrejenie kosztow to znacznie taniej i zdrowiej wychodzi karmienie psa jedxzeniem BARF
moze jako smaczki frolic albo pedeegre, pokrojone na malusienkie okruszki, ale napewno nie jako karma.
jezeli chodzi o okrejenie kosztow to znacznie taniej i zdrowiej wychodzi karmienie psa jedxzeniem BARF
- matysiulka5
- Kontakt:
mówcie jak chcecie. Mój pies jest zdrowy i nie rzyga po pedigree. :)
- matysiulka5
- Kontakt:
Sorkaa . Ale co to gruczoły ?? :)Chefrenek pisze:Ale właśnie od tego może mieć problemy z gruczołami.matysiulka5 pisze:mówcie jak chcecie. Mój pies jest zdrowy i nie rzyga po pedigree. :)
Sorka. Pomyliłam Cię z kimś innym.matysiulka5 pisze:Sorkaa . Ale co to gruczoły ?? :)Chefrenek pisze:Ale właśnie od tego może mieć problemy z gruczołami.matysiulka5 pisze:mówcie jak chcecie. Mój pies jest zdrowy i nie rzyga po pedigree. :)
- matysiulka5
- Kontakt:
Nie kumam cie XDD.Chefrenek pisze:Sorka. Pomyliłam Cię z kimś innym.matysiulka5 pisze:Sorkaa . Ale co to gruczoły ?? :)Chefrenek pisze: Ale właśnie od tego może mieć problemy z gruczołami.
Pedigree=zdrowie to hasła pracowników koncernu Mars fuuuuuuj!
Powinnaś się cieszyć ,że masz zdrowego psa po Pedigriee,.Moze odkryłaś nową teorię,że minimalna ilosc(ok 4%) odpadów mięsnych + bomba chemii gratis(barwniki,konserwanty syntetyczne,polepszacze smaku)potrafi utrzymać w zdrowiu każdego psa
Powinnaś się cieszyć ,że masz zdrowego psa po Pedigriee,.Moze odkryłaś nową teorię,że minimalna ilosc(ok 4%) odpadów mięsnych + bomba chemii gratis(barwniki,konserwanty syntetyczne,polepszacze smaku)potrafi utrzymać w zdrowiu każdego psa
Ostatnio zmieniony 14 marca 2010, 20:31 przez Robert A., łącznie zmieniany 1 raz.
goskaaa pisze:Nie karmcie trolla
Najlepsza karma dla psa to : http://www.khanwars.pl/?recruit=1H100520
-
NIE WCHODZCIE DO LINKA PODANEGO PRZEZ GOsCIA!
NIE MA TAM ZADNEJ KARMY, ZA TO GOSC ZBIERA PUNKTY W JAKIEJS DURNEJ GIERCE
NIE MA TAM ZADNEJ KARMY, ZA TO GOSC ZBIERA PUNKTY W JAKIEJS DURNEJ GIERCE
-
no cóż zobaczymy jak długo będzie zdrowy!matysiulka5 pisze:mówcie jak chcecie. Mój pies jest zdrowy i nie rzyga po pedigree. :)
- matysiulka5
- Kontakt:
Ależ prosze zostawić mojego psa w spokoju . !! To nie pani pies i nie musi pani nic komentow
-
- Informacje
-