Nie karmcie trollamatysiulka5 pisze:Ależ prosze zostawić mojego psa w spokoju . !! To nie pani pies i nie musi pani nic komentow![]()
![Exclamation :!:](./../images/smilies/icon_exclaim.gif)
Moim zdaniem trudno o więcej spacerów z dysplatyczną dziesięcioletnią suką. Może spróbuj Nutrę Senior, tam jest 18 proc białka, jednak zdecydowane zrzucenie z wagi proste na pewno nie będzie. I może zamień ten Arthroflex na lepszy środek, w tym przeciwbólowy, bo ten preparat przy poważnych problemach ruchowych uważam za za słaby.isabelle30 pisze:Ja bym proponowala ograniczyc psu ilosc jedzenia po prostu. Zadna karma bie odchudzisz jezeli bedziesz jej podawac wiecej niz pies rzeczywiscie potrzebuje.
a jezeli juz chcesz psa odchudzac to podaj raczej karme wysokobialkowa i bez zboz czyli zawierajaca malo tuczacych weglowodanow. I wiecej spacerow....
Bez względu, który worek wybierzesz hahaha.mlodyfoczka pisze:W zależności jakiej rasy jest piesek.
ROYAL CANIN jest bardzo dobrą firmą , jak do tej pory słyszałam same zalety tej firmy. Tam można sobie dobrać karmę do potrzeb psa. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 56 gości