Josera Economy 20 kg za ok. 85 złda.szym pisze:szukam niedrogiej w dużych workach
Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
-
-
Ta która najlepiej pasuje twojemu psu...
-
Mam prawie dwuletniego Cane Corso, od samego początku służy mu najbardziej Royal Giant, najpierw puppy potem junior, później mała przygoda z Acaną (ale od niej kupy wielkie i śmierdzące) i PROFormance (zbyt małe granulki - często wciągane do nosa podczas jedzenia) więc po dziś dzień wierni Royalowi - teraz już adult
Najwazniejsze,że psu słuzy,ale o Royalu było już wszystko napisane i niestety cała masa złych opinii.martulka_84 pisze:Mam prawie dwuletniego Cane Corso, od samego początku służy mu najbardziej Royal Giant, najpierw puppy potem junior, później mała przygoda z Acaną (ale od niej kupy wielkie i śmierdzące) i PROFormance (zbyt małe granulki - często wciągane do nosa podczas jedzenia) więc po dziś dzień wierni Royalowi - teraz już adult
Ja swoje psy od kilku lat żywię Joserą - daję im Sensiplus i Economy - wszystko jest OK.
Witam.
Mam pytanie dotyczące karmy odpowiedniej dla dorosłego yorka.
Mój pies odkąd skończył 10 miesięcy karmiony jest Acaną small breed.
Zastanawiam sie nad urozmaiceniem karmy suchej i podaniu Acany pacyfica lub ewentualnie BRIT Care Adult Small Breed Lamb & Rice.
Która z tych karm w Waszej opinii jest bardziej godna uwagi?
Dodam, że pies nie ma żadnej alergii lub kłopotów z żołądkiem, jest yorkiem dość dużym - waży prawie 4 kg, ale nie otłuszczonym.
Po prostu zauważyłam, że Acana mu się chyba "przejadła".
Oprócz karmy suchej dostaje od czasu do czasu puszki, gotowane mięso, twaróg i ser żółty.
Mam pytanie dotyczące karmy odpowiedniej dla dorosłego yorka.
Mój pies odkąd skończył 10 miesięcy karmiony jest Acaną small breed.
Zastanawiam sie nad urozmaiceniem karmy suchej i podaniu Acany pacyfica lub ewentualnie BRIT Care Adult Small Breed Lamb & Rice.
Która z tych karm w Waszej opinii jest bardziej godna uwagi?
Dodam, że pies nie ma żadnej alergii lub kłopotów z żołądkiem, jest yorkiem dość dużym - waży prawie 4 kg, ale nie otłuszczonym.
Po prostu zauważyłam, że Acana mu się chyba "przejadła".
Oprócz karmy suchej dostaje od czasu do czasu puszki, gotowane mięso, twaróg i ser żółty.
Robercie, a jak długo należałoby karmić taką karmą, żeby dało to efekt? Mam na myśli nalot na zębach, początki osadzania się kamienia.Robert A. pisze:Świetną karmą na problemy z kamieniem jest Trovet Dental,natomiast 11 lat to już i wiek ma cos do powiedzenia.
-
Witam,
rowniez slyszalam ze karme mozna nieraz polac psu jogurtem, moj bardzo to lubi Bardzo ciekawe watki tu sam, mam nadzieje ze bede czesto korzystac z Waszych porad
Pozdrawiam
rowniez slyszalam ze karme mozna nieraz polac psu jogurtem, moj bardzo to lubi Bardzo ciekawe watki tu sam, mam nadzieje ze bede czesto korzystac z Waszych porad
Pozdrawiam
-
- Informacje
-